Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Κρητικός θησαύρισε με διαθήκη που εμφανίστηκε… 31 χρόνια μετά!

Δημοσιεύτηκε

στις

κληρονομιά
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το 1996, μεταξύ άλλων, αποδείχτηκε ότι 12 περίπου στρέμματα γης στην περιοχή “Νταμάρια”, στον Μέσα Κατσαμπά του δήμου Ηρακλείου, αναζητούσαν ιδιοκτήτη, ο οποίος δεν άργησε να φανεί. Όσοι γνώριζαν καλά την ευρύτερη περιοχή, ήξεραν ότι τα λεγόμενα “Νταμάρια” ανήκαν στην ιδιοκτησία του Δημοσίου.

Τα μέλη μιας “δεμένης” μέχρι τότε (αλλά και έκτοτε) οικογένειας, της ευρύτερης περιοχής, δικαστικά και μόνο αποφάσισαν να “αντιδικήσουν” μεταξύ τους, για να αποκτήσουν τίτλους ιδιοκτησίας της συγκεκριμένης έκτασης. Με αναγνωριστικές αγωγές στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου, αδελφοί κατά αδελφών, αδελφές κατά αδελφών και γαμπροί κατά αδελφών και συζύγων εμφανίστηκαν ως διάδικοι, διεκδικώντας πλασματικά την κυριότητα των 12 περίπου στρεμμάτων.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι παραπάνω αγωγές ασκήθηκαν προκειμένου να αποκτηθεί κυριότητα από την πολυπληθή αυτή οικογένεια σε ακίνητα τα οποία ανήκαν στο Δημόσιο. Ενδιαφέρον είναι ότι ο “δημοφιλέστερος” της οικογένειας είχε εκείνη την περίοδο ήδη διαγράψει “λαμπρή” πορεία στα αυτοδιοικητικά δρώμενα της πόλης.

Διαβάστε την συνέχεια της απίθανης αυτής ιστορίας στο neakriti

 

 

κληρονομιά
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap