Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Είδαμε το GTA στα Κρητικά και δεν μας έμεινε… άντερο από τα γέλια! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Κρητικό GTA


Η ΕΠΙΚΗ κρητική περιγραφή του γνωστού βιντεοπαιχνιδιού Grand Theft Auto 5 από έναν συντοπίτη μας gamer θα σε κάνει να γελάσεις!

Ο επονομαζόμενος και ως KafroGamer, ανεβάζει στο Youtube διάφορα βίντεο στα οποία περιγράφει τις δοκιμές που κάνει σε διάφορα δημοφιλή παιχνίδια. Μια τάση που έχει ιδιαίτερη απήχηση περισσότερο στις μικρότερες ηλικίες (με πολλές εξαιρέσεις φυσικά) που ασχολούνται με το συγκεκριμένο «άθλημα».

Μάλιστα η παγκόσμια βιομηχανία των βίντεο γκέιμς έχει υπολογιστεί σε περισσότερα από 120 δισεκατομμύρια σε έσοδα και δείχνει αυξητικές τάσεις. Φυσικά σε αυτό βοηθάει και η εξέλιξη της τεχνολογίας που δίνει συνεχώς νέες δυνατότητες για ανάπτυξη στον συγκεκριμένο τομέα.

Ο συγκεκριμένος Κρητικός gamer όμως αποφάσισε να το πάει ένα… ζάλο παραπέρα, περιγράφοντας το παιχνίδι αποκλειστικά στην τοπική μας διάλεκτο, χαρίζοντας φοβερές ατάκες.

Τώρα, για όσους έχουν σκουριάσει λίγο τα κρητικά τους, μην ανησυχείτε, έχει και υπότιτλους στη…δημοτική!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

 

Φυσικά μας θυμίζει πολύ τις πασίγνωστες πλέον Κρητικές Κριτικές που έκαναν κάτι αντίστοιχο αλλά με ταινίες και είχαν γίνει viral πριν από μερικά χρόνια.

Αν θέλεις να δεις και άλλα βίντεο από τον KafroGamer:

Κλούθα : https://www.instagram.com/kafrogamer_…

και επαέ: https://www.facebook.com/kafrogamers/

Κρητικό GTA
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
etem
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap