Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη – Μόνιμη λύση … αντί για στρατιωτικές γέφυρες ζητούν οι ξενοδόχοι

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Η ανακοίνωση της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων

Τη δρομολόγηση οριστικής λύσης, αντί για τις προσωρινές γέφυρες, προτείνουν οι ξενοδόχοι των Χανίων, με ανακοίνωσή τους. Κοιτάζοντας “μπροστά”, βλέπουν τεράστια κυκλοφοριακά προβλήματα με την έναρξη της τουριστικής σεζόν και ζητούν άμεσες ενέργειες αποκατάστασης της οδικής σύνδεσης.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων

Όπως έχουμε δηλώσει , αναγνωρίζουμε τις τεράστιες προσπάθειες της Περιφέρειας Κρήτης , της Αντιπεριφέρειας Χανίων και των Δήμων, για την αποκατάσταση των τεράστιων ζημιών που προέκυψαν από την πρόσφατη πρωτοφανή κακοκαιρία .

Ιδιαίτερα για το Δήμο Πλατανιά , υπάρχει σοβαρότατο θέμα με την γέφυρα του Πλατανιά και της «προσωρινής» κατασκευής νέας γέφυρας, η οποία είναι σε εξέλιξη .

Όπως είναι γνωστό «ουδέν μονιμότερο του προσωρινού» και από τη στιγμή που είναι εμφανές ότι έχει καταρρεύσει τμήμα του δρόμου και όχι η γέφυρα, αναρωτιόμαστε για ποιον λόγο δεν γίνονται άμεσα ενέργειες αποκατάστασης του συγκεκριμένου τμήματος του δρόμου και επιχειρείται μία πρόχειρη κατασκευή με στρατιωτικού τύπου γέφυρα, η οποία δεν παραπέμπει σε τουριστική περιοχή και παράλληλα προδιαγράφει τα τεράστια κυκλοφοριακά προβλήματα , που θα προκύψουν με το άνοιγμα της τουριστικής περιόδου .

Είναι εμφανές ότι όλος ο τουριστικός άξονας Χανιά – Γεράνι θα υποφέρει από την κίνηση , οι οδηγοί από την ταλαιπωρία , ενώ η γέφυρα μίας μόνο κατεύθυνσης θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα , τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες μας .

Άμεσα πρέπει να γίνουν ενέργειες αποκατάστασης του συγκεκριμένου τμήματος του δρόμου, ώστε το αργότερο σε ένα μήνα να είναι έτοιμος και να αποφύγουμε προβλήματα και δυσφήμηση στους επισκέπτες μας.

Πηγή: cretalive.gr

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap