Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Επέστρεφε από… ρακοκάζανο και του επιβλήθηκε πρόστιμο

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Περισσότερες από 90 παραβάσεις είχε βεβαιώσει το Τμήμα Τροχαίας Αγίου Νικολάου από την αρχή του μέτρου της υποχρεωτικότητας της μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους μέχρι προχθές, Κυριακή, σε όλη την περιφέρεια του Δήμου Αγίου Νικολάου.
Ο Διοικητής του Τμήματος Πέτρος Ζερβάκης μιλώντας στην «ΑΝΑΤΟΛΗ» και στο δημοσιογράφο Νίκο Σγουρό έθιξε  το ζήτημα της κατανάλωσης αλκοόλ και συγκεκριμένα στα ρακοκάζανα, που επιτρέπεται να λειτουργούν αυτή την περίοδο από τους ιδιοκτήτες που έχουν τη σχετική άδεια από το Τελωνείο, χωρίς όμως να γίνονται μαζώξεις και να δημιουργείται συνωστισμός ή να «σπάνε» τα επιτρεπόμενα ωράρια.
Μετά τις 9 το βράδυ οπότε ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας, διαπιστώνεται ότι αρκετοί πολίτες παρευρίσκονται σε καζάνια, σπάζοντας την απαγόρευση της κίνησης προβαίνοντας σε άσκοπες μετακινήσεις αλλά και οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ.
Σε σχετικό έλεγχο που έγινε το Σάββατο, παραβάτης κλήθηκε να πληρώσει τη «λυπητερή» των 700 ευρώ για τη χρήση αλκοόλ και οδήγηση, των 300 για την άσκοπη μετακίνηση αλλά και επιπλέον 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας, καθότι στο όχημά του επέβαιναν άτομα που δεν είχαν συγγένεια πρώτου βαθμού – ήτοι 1.300 ευρώ στο σύνολο!
Πηγή: anatolh.com 

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap