Βρειτε μας στα Social Media

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ο Κρητικός αγρότης που κλέβει καρδιές!

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

αγροτης ηρακλειο
593 Shares

Ο νεαρός αγρότης στην Κρήτη, δείχνει να το απολαμβάνει. Τελείωσε το πανεπιστήμιο, αλλά αποφάσισε να ακολουθήσει το δρόμο της καρδιάς του…

Αν και τελείωσε το πανεπιστήμιο Κρήτης, το τμήμα μηχανολόγων μηχανικών, τον κέρδισε η γη. Ο Αντρέας είναι 29 ετών και είναι 10 ώρες την ημέρα στο χωράφι και ραβδίζει ελιες! Κατάγεται απο την Κρήτη και τα Χανιά αλλά ζει στο Ηράκλειο.

«Η γη και οι εργασίες εδω είναι μεν κοπιαστικές εμένα όμως με αναζωογονούν και με ευχαριστούν» θα δηλώσει στο ekriti.

Παρακινεί και τα υπόλοιπα νέα παιδιά να πιάσουν τα ραβδιά! «Έχουμε εναν τόπο ευλογημένο που μας δίνει τόσα αγάθα. Αν δεν δουλέψουμέ εμείς τώρα, πότε θα το κάνουμε; Η Κρήτη είναι ευλογημένη και η γη μας χρειάζεται.»

Δεν είναι πολλά τα νέα παιδιά που συμμετέχουν στο λιομάζωμα και είναι γνωστό το μεγάλο πρόβλημα της έλλειψης εργατών γης. Ο Ανδρέας αποτελεί εξαίρεση. Αγαπά τη γη και τα προϊόντα της. Αυτή την περίοδο τις ελιες και φυσικά το χρυσάφι της Κρήτης, το λάδι.

Τους καλοκαιρινούς μήνες απασχολειται στον τομέα του τουρισμού, σε μεγάλο ξενοδοχείο στην Χερσόνησο. Αγαπά πολύ και την θάλασσα. Η ενασχόληση του με τα άλογα είναι ό,τι πιο χαλαρωτικό κάνει στον ελεύθερο του χρόνο.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ