Βρειτε μας στα Social Media
 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

84χρονος δρομέας έτρεξε στο Run Greece και έκανε 5 χιλιόμετρα σε 50 λεπτά

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
35 Shares

Ο 84χρονος δρομέας Βασίλης Στεφανής δεν τα βάζει κάτω και το απέδειξε συμμετέχοντας στο Run Greece στο Ηράκλειο κάνοντας πέντε χιλιόμετρα και τερμάτισε υποσχόμενος να το επιχειρήσει εκ νέου.

«Συμμετείχα στην διαδρομή των 5 χιλιομέτρων. Η διαδρομή ήταν άνετη και την έκανα σε 50 λεπτά περίπου. Η οργάνωση ήταν εξαιρετική και όλοι οι φορείς έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό», δήλωσε ο κ. Στεφανής στο cretapost.gr.

Ο κ. Στεφανής μετείχε στο Run Greece για πρώτη φορά ωστόσο αποφάσισε να συμμετάσχει κάθε χρόνο.

«Η ιδέα να συμμετάσχω στην διοργάνωση του Run Greece ήταν του προπονητή μου, στο Iron Body Community, του Κώστα Σταθόπουλου. Καθημερινά περπατάω για δύο ώρες περίπου ενώ κάνω και γυμναστική κάποιες φορές το μήνα.

Η ιδέα αυτή μου άρεσε και το αποφάσισα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που τελικά συμμετείχα γιατί η εμπειρία που απόκτησα είναι αξέχαστη. Για όσο είμαι καλά θα συμμετέχω», τόνισε σχετικά ο κ. Στεφανής. 

«Η νεολαία έπρεπε να πρωτοστατεί αλλά κοιτά τον καναπέ»

Στο φετινό Run Greece συμμετείχαν χιλιάδες Ηρακλειώτες ωστόσο, όπως σημειώνει ο Βασίλης Στεφανής, στην διαδρομή των 5 χιλιομέτρων δεν είχε πολλούς νέους.

«Είχε αρκετό κόσμο αλλά όχι τόσο νεολαία. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάθονται στον καναπέ και δεν συμμετέχουν σε τέτοια εκδήλωση. Απορώ πραγματικά. Η νεολαία έπρεπε να πρωτοστατεί σε αυτήν την οργάνωση αλλά έχει μάτια μόνο για τον καναπέ», επεσήμανε σχετικά ο κ. Στεφανής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap