Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Ηράκλειο: Θετική στον κορονοϊό μαθήτρια-Σε αναστολή το τμήμα

Δημοσιεύτηκε

στιςΜετά από τεστ που υπεβλήθη μαθήτρια τμήματος τάξης του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Ηρακλείου, βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του τεστ εφαρμόστηκε το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ και το τμήμα του σχολείου που φοιτά η μαθήτρια, θα παραμείνει κλειστό έως τις 6 Νοεμβρίου.

Η μαθήτρια υπεβλήθη σε τεστ, καθώς και η μητέρα της είναι θετική στον κορωνοϊό, ενώ σύμφωνα με τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου κ. Γιάννη Καραγιαννίδη, «τα αποτελέσματα βγήκαν το απόγευμα και θα τεθεί από αύριο μέχρι και τις 6 Νοεμβρίου σε αναστολή λειτουργίας το τμήμα που φοιτά η μαθήτρια».

Όπως τόνισε στο neakriti, ο κ. Καραγιαννίδης: «Υπεβλήθη σε τεστ τις προηγούμενες ημέρες, ενημερωθήκαμε ότι είναι θετική στον κορωνοϊό. Η μαθήτρια έχει ήπια συμπτώματα και βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ σε καραντίνα μπαίνει και ένας εκπαιδευτικός.», όπως διευκρίνισε.

Σύμφωνα με τον ίδιο «αποφασίστηκε η αναστολή του τμήματος 1ου ΕΠΑΛ Ηρακλείου που φοιτά η μαθήτρια έως και τις 6 Νοεμβρίου. Μετά τον εντοπισμό κρούσματος σε μαθήτρια ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο και πιο συγκεκριμένα, οι οδηγίες της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, ενώ έκλεισε το τμήμα».

Επίσης σύμφωνα με τον κ. Καραγιαννίδη, έγινε και η απολύμανση του σχολείου στο οποίο φοιτά η μαθήτρια.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap