Βρειτε μας στα Social Media
βουνά βουνά

ΚΡΉΤΗ

10+1 παραμυθένιες φωτογραφίες από τα Λευκά Όρη!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

198 Shares

Άντε να καταφέρεις να αναγκάσεις Κρητικό να σου πει αν προτιμάει το Καλοκαίρι ή τον Χειμώνα στο νησί… Η Κρήτη σε κάθε περίοδο έχει τόσες μα τόσες ομορφιές και φυσικά τοπία που δεν είναι εύκολο να απαντήσεις. Ωστόσο, τα βουνά της κρύβουν μια «άγρια ομορφιά» που σε συνδυασμό με τις εναλλαγές του καιρού τον Χειμώνα προσφέρουν μοναδικές στιγμές και εμπειρίες. Στα δυτικά λοιπόν, τα Λευκά Όρη είναι αυτά που κυριαρχούν και  εντυπωσιάζουν…

Γράφει ο Αντώνης Τσαλίκης για το Daynight.gr

Όταν πια οι παραλίες δεν ενδιαφέρουν τόσο τον κόσμο, τα Λευκά όρη είναι αυτά που αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για εκδρομή, ορειβασία και τόσα άλλα ενδιαφέροντα για όσους ζουν στους Νομούς Χανίων και Ρεθύμνου.

Μέσα σε λίγη ώρα, από τις πόλεις και τα παραλιακά χωριά, μπορείς να βρεθείς τα απολαμβάνεις την θέα από το βουνό, τις επιβλητικές βουνοκορφές και απολαυστικές εικόνες μεσογειακής ομορφιάς!

Όπως είναι λογικό, τα Λευκά Όρη είναι αγαπημένος προορισμός και για δεκάδες ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους που αναζητούν στις πλαγιές και τα οροπέδια τους εικόνες «μαγικές»…

Παρακάτω συγκεντρώσαμε 10+1 φωτογραφίες που θα σας κάνουν να ανεβείτε στα Λευκά Όρη και να βρείτε το δικό σας αγαπημένο τοπίο που θα κερδίσει τα συναισθήματά σας:

Φωτογραφία: Βασίλης Λιλικάκης

Φωτογραφία: Στράτος Γαζάς

Φωτογραφία: Cornelius Agrippa

Φωτογραφία: James Gardiner

Φωτογραφία: James Gardiner

Φωτογραφία: Johan Hult

Φωτογραφία: Markus Bollinger

Φωτογραφία: Soenke Schulze

Φωτογραφία: Soenke Schulze

Φωτογραφία: Στράτος Γαζάς

Φωτογραφία: Στράτος Γαζάς

βουνά
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap