Βρειτε μας στα Social Media

XANIA

Το μυστήριο πίσω από τον θάνατο του άστεγου στα Χανιά

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

άστεγος

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την ταυτότητα αλλά και το ιστορικό γενικότερα, του άστεγου άνδρα που βρέθηκε την Τετάρτη νεκρός σε κατάλυμα που του είχε παραχωρήσει (μάλλον) ιδιώτης, στην πόλη της Κισάμου.

Το δραματικό της υπόθεσης είναι ότι, ενώ άπαντες στην Κίσαμο τον γνώριζαν σαν μορφή, σαν πρόσωπο, λέγοντας “ο άστεγος”, ουδείς έμαθε ποτέ από πού προέρχεται και για ποιον λόγο κατέληξε σε αυτή την κατάσταση, όντας άστεγος και ανήμπορος γενικά να καλύψει τις ανάγκες του.

Η ταυτότητα του αναζητείται δημιουργώντας ένα μυστήριο που ενδεχομένως να βρει λύση με την ιατροδικαστική εξέταση.

Ο άντρας που πέθανε από παθολογικά αίτια ήταν μεταξύ 50 και 60 ετών, ενώ φέρεται ότι κάπου είχε αναφέρει ότι η καταγωγή ήταν, είτε από τη Σερβία, είτε από τη Γεωργία. Πολλές φορές πήγε στο Κέντρο Υγείας Κισάμου όπου το ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό εκεί, τον περιέθαλψε για διάφορα προβλήματα υγείας που, κατά καιρούς, αντιμετώπιζε, ωστόσο ποτέ κανείς δεν έμαθε περισσότερες λεπτομέρειες για τη ζωή του. Μια ζωή που σίγουρα θα είχε πολλές δυσκολίες και ενδεχομένως, πολύ πόνο και δυστυχία, αν τουλάχιστον λάβουμε υπόψη πώς αυτός ο άνθρωπος ζούσε τα τελευταία χρόνια στην Κίσαμο.

Είναι επίσης άγνωστο, αν αυτός ο αλλοδαπός είχε συγγενείς και οικογένεια, διότι σίγουρα, αν ισχύει κάτι τέτοιο, ενδέχεται να τον αναζητούν.

Ο δήμος Κισάμου πάντως σε κάποιες περιπτώσεις επεδίωξε να του προσφέρει ένα κατάλυμα, όπως και η Μητρόπολη και άλλοι φορείς, αλλά εκείνος το αρνούνταν, άγνωστο γιατί. Ίσως να μην ήθελε να γίνει βάρος, ίσως να μην ήθελε να αποκαλύψει άγνωστες ιστορίες από τη ζωή του… Ποιος ξέρει…

Θα έχει πραγματικά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να εξακριβωθεί η ταυτότητα του συγκεκριμένου ανθρώπου. Έφυγε από τη ζωή άγνωστος μεταξύ αγνώστων, ζώντας σε μια μικρή κοινωνία που όλοι τον γνώριζαν, αλλά κανείς δεν τον ήξερε…

Πηγή: flashnews

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση agroexpoierapetra
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση agroexpo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ