Βρειτε μας στα Social Media
 

XANIA

Άνοιξαν την πόρτα του αυτοκινήτου και πέταξαν 5 κουταβάκια

Δημοσιεύτηκε

στις

κουτάβια
Διαφήμιση
Διαφήμιση
82 Shares

Μια ολονύχτια επιχείρηση των Αστυνομικών του Α.Τ. Κισάμου και των ΤΑΕ Χανίων χθες μετά από καταγγελία για εγκατάλειψη 5 κουταβιών κατέληξε στη σύλληψη των δραστών,οι οποίοι είχανε εν τω μεταξύ επιστρέψει σπίτι τους, σύμφωνα με ανάρτηση της προέδρου της Πανελλήνιας Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, Νατάσα Μπομπολάκη.

Σύμφωνα με την καταγγελία οι δράστες επιβαίνοντες αυτοκινήτου άνοιξαν την πόρτα και παράτησαν στο δρόμο τα 5 κουταβάκια. Στην παρατήρηση του αυτόπτη μάρτυρα γιατί το κάνουν αυτό μάρσαραν και έφυγαν.

Ο μάρτυρας ενημέρωσε άμεσα τον Διοικητή του Α.Τ. Κισσάμου Chris Chatzis, ο οποίος αν και αργά ,οργάνωσε την επιχείρηση σύλληψης των δραστών. Ο κ. Χατζης δε παύει να μας εκπλήσσει πάντα ευχάριστα στις υποθέσεις κακοποίησης ζώων δρώντας άμεσα , αποτελεσματικά και με πλήρη επαγγελματικότητα.

Τα κουταβάκια φιλοξενούνται.

Για άλλη μια φορά τον συγχαίρουμε για το παράδειγμα που δίνει, που ναι μεν είναι αυτονόητο αλλά δυστυχώς για μια πολύ μεγάλη κατηγορία αστυνομικών δεν είναι.

Είναι δε από τους ελάχιστους πάλι που όχι μόνο συνεργάζεται άψογα με τους φιλοζωικούς συλλόγους αλλά και επιδιώκει την συνεργασία σε αντίθεση με τόσους και τόσους συναδέλφους του, που τους έχουν έως και απέναντι

Κατά την γνώμη δε της Ομοσπονδίας που εχει συνολική εικόνα του τι γίνεται στην επικράτεια ,συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 5 καλύτερους διοικητές αστυνομικών τμημάτων.

Η υπόθεση της εγκατάλειψης βρίσκεται σε εξέλιξη με τους καταγγελλόμενους να αρνούνται την κατηγορία ενώ η μητέρα των κουταβιών δεν έχει βρεθεί.

Δεν διστάζουμε δε ως Ομοσπονδία να επιβραβεύουμε τους βέλτιστους και να καταγγέλλουμε αρμοδίως τους αδιάφορους και όχι μόνο.

κουτάβια
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap