Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Τρελό γλέντι Αλβανών στο Λονδίνο: Παρέλυσε το κέντρο της πόλης

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

66 Shares

Αλβανοί μετανάστες, γιόρτασαν το βράδυ της Δευτέρας(28/11) στο Λονδίνο, την «Ημέρα της Ανεξαρτησίας» της χώρας τους, προκαλώντας εκνευρισμό στους οδηγούς που εγκλωβίστηκαν για ώρες στο δρόμο.

Εκατοντάδες Αλβανοί βγήκαν στους δρόμους και όπως φαίνεται σε βίντεο στα social media, έφτασαν στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας με ακριβά αυτοκίνητα, εντός των οποίων ανέμιζαν κόκκινες σημαίες με τον μαύρο αετό. Προκάλεσαν χάος στους δρόμους του Λονδίνου, χτυπώντας συνεχώς τις κόρνες για να γιορτάσουν την Ανεξαρτησία της Αλβανίας που τιμάται στις 28 Νοεμβρίου κάθε χρόνο.

Βίντεο που μοιράστηκαν στο διαδίκτυο δείχνει AudisRange Rover και Porsche 4×4 να έχουν ακινητοποιήσει την κυκλοφορία γύρω από το Westminster, καθώς οι αστυνομικοί της Μητροπολιτικής Αστυνομίας προσπαθούν να μετακινήσουν τα οχήματα.

Αλλού, αυτοκίνητα έκαναν σπινιαρίσματα, ενώ νεαρές γυναίκες φόρεσαν παραδοσιακά φορέματα και χόρεψαν στο δρόμο. Δυνατά πυροτεχνήματα εκτοξεύτηκαν, ενώ η μεγάλη ουρά των οχημάτων χτυπούσε συνεχώς τις κόρνες τους για να γιορτάσει την ανεξαρτησία της Αλβανίας, η οποία τιμάται στις 28 Νοεμβρίου κάθε έτους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ