Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Κύπρος: Πήρε πτυχίο στα 97! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τρία χρόνια πριν συμπληρώσει ένα αιώνα ζωής, ο 97χρονος Κωνσταντίνος Γεωργιάδης, από την Κοκκινοτριμιθιά της Λευκωσίας, έκανε πραγματικότητα το όνειρο μιας ζωής.  Ο κ. Γεωργιάδης αποφάσισε στα 93 του να ξεκινήσει τις σπουδές του στο Τμήμα Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου, έργο που κατάφερε να ολοκληρώσει με μεγάλη επιτυχία, αφού παρέλαβε, καταχειροκροτούμενος, το πτυχίο του στην τελετή αποφοίτησης του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Ο ίδιος, περήφανος και ευτυχισμένος για τον στόχο που κατάφερε να επιτύχει, ανταπέδωσε το ζεστό χειροκρότημα με το μεγαλύτερο χαμόγελο του.

Ο κ. Γεωργιάδης αποτελεί αναμφίβολα παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας, κάνοντας τρόπο ζωής το απόφθεγμα του Αθηναίου νομοθέτη Σόλωνα «Γηράσκω δ’ αεί πολλά διδασκόμενος», τόνισε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου, καθηγητής Κωνσταντίνος Χριστοφίδης.

Ο κύριος Κωνσταντίνος Γεωργιάδης μαγειρεύει και φροντίζει τον εαυτό του μόνος του, ενώ το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι ότι επειδή του πήραν πριν από επτά χρόνια την άδεια οδήγησης, πηγαίνει με το λεωφορείο στο πανεπιστήμιο και δεν μπορεί να κουβαλά όλα τα βιβλία του.

Η σχέση του με τους συμφοιτητές του είναι πολύ καλή, ενώ πρόσφατα του έμαθαν πώς να χειρίζεται το κινητό του τηλέφωνο. Έχει άποψη για την οικονομία του τόπου και δίνει συμβουλές πως θα έρθει η ανάκαμψη.

 

Πηγή: thetoc

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ