Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Αποφοίτησαν οι μαθητές του Εσπερινού ΕΠΑΛ και σκόρπισαν χαμόγελα!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνήθως ένας αποχαιρετισμός είναι δύσκολος, θλιβερός, μπορεί και επώδυνος. Την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024, σε μια όμορφη και συγκινητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου μας, αποχαιρετίσαμε τους απόφοιτους της χρονιάς που ολοκληρώθηκε. Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄ Τάξης του Εσπερινού ΕΠΑΛ Ρεθύμνου παρέλαβαν τα Απολυτήρια και τα Πτυχία τους από τη διευθύντρια κ. Χρύσα Καπνιά χαμογελαστοί και περήφανοι που ευοδώθηκε ο κόπος, η προσπάθεια και ο χρόνος που αφιέρωσαν τα τελευταία τρία χρόνια και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, καθώς ξεπέρασαν τις όποιες δυσκολίες αντιμετώπισε ο καθένας ξεχωριστά από αυτούς και πέτυχαν το στόχο τους.

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους η Υπεύθυνη Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της ΔΔΕ Ρεθύμνου κ. Χριστιάνα Ρέβη, η οποία βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας, όπως και ο πρώην διευθυντής του σχολείου μας κ. Βαρδής Δασκαλάκης, τον οποίο οι μαθητές υποδέχτηκαν με συγκίνηση, καθώς η προσφορά στο σχολείο μας στα 8 χρόνια που παρέμεινε διευθυντής του είναι ανεκτίμητη.

Ταυτόχρονα, «αποφοίτησε» από την καριέρα του ως εκπαιδευτικός ο εκλεκτός συνάδελφος φυσικός κ. Νίκος Καλογεράκης, ο οποίος φέτος συνταξιοδοτείται μετά από μια μακρόχρονη πορεία ανεκτίμητης προσφοράς στο χώρο της εκπαίδευσης. Οι μαθητές του, παλιοί και νέοι, και οι συνάδελφοί του εκπαιδευτικοί του ευχόμαστε με συγκίνηση να συνεχίσουν να τον συντροφεύουν το χαμόγελο και η διάθεση για προσφορά για τα οποία τόσο τον αγαπάμε.

Την Παρασκευή το απόγευμα αποχαιρετίσαμε τους μαθητές της Γ΄ Τάξης. Συνήθως ένας αποχαιρετισμός είναι δύσκολος, θλιβερός, μπορεί και επώδυνος. Όμως, ο δικός μας ήταν γεμάτος χαρά, όνειρα και αισιοδοξία για όσα θα ακολουθήσουν. Οι μαθητές μας είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές του σχολείου μας και χαιρόμαστε που με τις γνώσεις, την αυτοπεποίθηση και τα τυπικά προσόντα που απέκτησαν τα τελευταία τρία χρόνια θα μπορούν να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη σιγουριά και να προσφέρουν με αφοσίωση στη ρεθεμιώτικη κοινωνία τις υπηρεσίες τους.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Εσπερινού ΕΠΑΛ Ρεθύμνου συγχαίρει για μια ακόμη φορά τους αποφοίτους του και τους εύχεται καλή συνέχεια σε ό,τι επιλέξουν να κάνουν!

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ