Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΟΣΜΟΣ

Δέος: Δύτες κολυμπούν πλάι σε έναν γιγαντιαίο μεγάλο λευκό καρχαρία!| ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Ο τεράστιος λευκός καρχαρίας που είναι κατά πάσα πιθανότητα θηλυκός εμφανίστηκε από το πουθενά, ενώ η ομάδα παρατηρούσε καρχαρίες τίγρεις που τρέφονταν από το κουφάρι μιας φάλαινας ανοιχτά της Χαβάης.

Όπως διηγήθηκε η Όσιαν Ραμζι, μέλος της ομάδας των δυτών, ξαφνικά οι καρχαρίες τίγρεις άρχισαν να απομακρύνονται και δευτερόλεπτα αργότερα έκανε την εμφάνισή του ο μεγάλος λευκός.

Από τα σημάδια που είδαν οι δύτες στον καρχαρία συμπέραναν ότι πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα για έναν από τους μεγαλύτερους λευκούς καρχαρίες που έχουν εντοπιστεί ποτέ. Συμπέραναν ότι είναι σε κατάσταση εγκυμοσύνης και πως έχει ηλικία περίπου 50 ετών.

Ο συγκεκριμένος καρχαρίας αποτελεί έναν θρύλο, οι επιστήμονες του έχουν δώσει το όνομα Deep Blue.

Αν και ο λευκός καρχαρίας είναι από τους πιο επικίνδυνους θηρευτές των ωκεανών η… κυρία αυτή ήταν ήρεμη και πολύ διακριτική. Απλά, λένε οι δύτες που είχαν τη μοναδική εμπειρία μαζί της θέλησε να χρησιμοποιήσει τη βάρκα τους για να ξυστεί…

Η δύτης Όσιαν Ράμζι κολύμπησε πλάι στο απίστευτο πλάσμα για πολύ ώρα. Η εικόνα της πλάι στον τεράστιο λευκό καρχαρία είναι πραγματικά απίστευτες.

 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap