κοσμήματα

Κάμερα ασφαλείας «τσακώνει» γυναίκα που… σουφρώνει κοσμήματα αξίας 20.000€!

Shares

Με τη μέθοδο της απασχόλησης, μια γυναίκα υποδυόμενη την πελάτισσα κατάφερε και άρπαξε μέσα από κεντρικό χρυσοχοείο στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου ένα κουτί με χρυσές αλυσίδες.

Στο παρακάτω βίντεο το οποίο εξασφάλισε το zougla.gr, και ήδη βρίσκεται στα χέρια της ασφάλειας, φαίνονται όλες οι κινήσεις της συγκεκριμένη γυναίκας.

Όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης του χρυσοχοείου στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα, η συγκεκριμένη γυναίκα η οποία  είναι Ελληνίδα, μπήκε στο κατάστημα και ζήτησε να δει χρυσές αλυσίδες και σταυρούς  επειδή – όπως ισχυρίστηκε – ετοίμαζε βάφτιση.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας με υπάλληλο του καταστήματος, η υποτιθέμενη πελάτισσα της ζήτησε να ψάξει εάν υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα σχέδια. Προκειμένου η υπάλληλος να την εξυπηρετήσει, τηλεφωνεί στον προμηθευτή, όπως φαίνεται και στο βίντεο. Την ώρα λοιπόν εκείνη που η υπάλληλος ήταν απασχολημένη στο τηλέφωνο, η υποτιθέμενη πελάτισσα βρίσκει ευκαιρία και αρπάζει ένα κουτί , το βάζει στην τσέπη της και σε χρόνο ρεκόρ βγαίνει από το κατάστημα αρχίζοντας μάλιστα να τρέχει.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, το κουτί το οποίο έκλεψε περιείχε χρυσές αλυσίδες αξίας  20.000 περίπου ευρώ.

Δείτε το βίντεο στο zougla.gr

Shares

1 comment

  1. Pingback: Μεθυσμένος στουκάρει σε κολώνα και πονάει η ψυχή μας! | ΒΙΝΤΕΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *