Δείτε φωτογραφίες από την απρόσμενη μπόρα στο Ρέθυμνο-Πότε βελτιώνεται ο καιρός;

Απρόσμενη μπόρα ξέσπασε στο Ρέθυμνο λίγο μετά τις 11:00 το πρωί και… «αποσυντόνισε» οδηγούς και πεζούς. Απροετοίμαστοι βρέθηκαν οι περισσότεροι, αφού ελάχιστοι κρατούσαν ομπρέλα. Η έντονη βροχή κράτησε τη δυναμική της για αρκετή ώρα και οι βιαστικοί «πλατσούρισαν» για τα καλά στα λιμνασμένα νερά, ενώ τα φυτά της πόλης φαίνεται ότι ποτίστηκαν για τα καλά. Όσο για τους δύστυχους εργαζόμενους σε φορτοεκφορτώσεις, αναγκαστικά συνέχισαν να κάνουν τις εργασίες τους, αφού η βροχή δεν είχε τέλος!

Γράφει η Ιωάννα Καψάλη 

Καιρό είχαμε να αντικρίσουμε τόσο νερό με τέτοιο άνομβρο χειμώνα που βιώσαμε, αλλά πού να γνωρίζαμε ότι η βροχή… θα ερχόταν το καλοκαίρι!

Ωστόσο, παρ’ όλο το έντονο αυτό καιρικό φαινόμενο και την αναστάτωση, οι προγραμματισμένες εργασίες από την ΔΕΥΑΡ φαίνεται ότι προχώρησαν κανονικά, αν και δημιουργήθηκαν «ποτάμια» από τα νερά στους δρόμους και «καταρράκτες» στα χαντάκια των έργων της ΔΕΥΑΡ. Από τη μεριά τους, οι οδηγοί delivery συνέχισαν την εργασία τους κανονικά.

Σύμφωνα με το meteo.gr το φαινόμενο αυτό «χτύπησε» κυρίως το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο, ενώ από ό,τι φαίνεται μπόρα ήταν και πέρασε, αφού η αυριανή πρόγνωση αναφέρεται απλώς σε λίγα σύννεφα στην πόλη.

Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί λίγες μέρες να επανέλθει ο καλοκαιρινός καιρός, αφού τα μποφόρ θα κυμαίνονται από 3 έως και 6 για την Τετάρτη, όμως μετά από τέτοια καταρρακτώδη βροχή, ο αέρας δείχνει να είναι το λιγότερο…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *