Απολαύστε ένα μαγευτικό «ταξίδι» 19 λεπτών στις ομορφιές της Κρήτης | ΒΙΝΤΕΟ

Shares

Τα βίντεο από την Κρήτη που δημοσιεύονται κάθε εβδομάδα στο διαδίκτυο είναι πραγματικά αμέτρητα. Λίγα ωστόσο είναι τόσο εντυπωσιακά και άρτια ως παραγωγή όσο αυτό που ετοίμασε ο όμιλος τουριστικών επιχειρήσεων «Μουζενίδης». Όσοι συνέβαλαν στο εξαιρετικό αποτέλεσμα είναι άξιοι συγχαρητηρίων καθώς μέσα σε 19 μόλις λεπτά κάναμε ένα ταξίδι στα πιο όμορφα τοπία του νησιού και είδαμε όλα εκείνα τα στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει παγκοσμίως ως τουριστικός προορισμός…

Το ταξίδι των εικόνων και των αισθήσεων ξεκινάει από το αστικό Ηράκλειο και καταλήγει στην ανατολική άκρη της Κρήτης, στο Λασίθι, με ενδιάμεσους σταθμούς το Ρέθυμνο και τα Χανιά. Όσα καταγράφει ο φακός ίσως στους Έλληνες να αποτελούν γνώριμες εικόνες, αλλά για τους ξένους πιθανούς επισκέπτες του νησιού μοιάζουν με παράδεισο απόδρασης από την καθημερινότητά τους. Είναι οι αξεπέραστες παραλίες, οι αυθεντικές κρητικές γεύσεις και η αξέχαστη φιλοξενία που τόσο γοητεύει όποιον έχει μια πρώτη επαφή με την Κρήτη.

Από το Μινωικό παλάτι της Κνωσού και την παραλία της Πρέβελης, μέχρι το φοινικόδασος και το παλιό λιμάνι Χανίων, το βλέμμα καθηλώνεται από την ασύγκριτη κρητική ομορφιά που έχει κλέψει την καρδιά εκατομμυρίων επισκεπτών από κάθε άκρη του πλανήτη.

Δείτε την εξαιρετική παραγωγή και ταξιδέψτε στην Κρήτη μας:

Παραγωγή: www.group.mouzenidis.com

Shares