Γιος πολύτεκνης οικογένειας μπαίνει από τους πρώτους στην Ιατρική με 19.376 μόρια | ΦΩΤΟ

Shares

Υπάρχει ένα χωριό στην Κεφαλλονιά που ακούει στο όνομα Δενδρίνατα Πυλάρου, με τα περισσότερα παιδιά του χωριού να πηγαίνουν σχολείο στο Γενικό Λύκειο Σάμης, καθώς προετοιμάζονται για τη δύσκολη δοκιμασία των Πανελλήνιων Εξετάσεων. Κάτι που έκανε και ο Ευαγγελινός Μιχελής, που όχι απλά διαγωνίστηκε, αλλά διέπρεψε, αφού έπιασε 19.376 μόρια -έναν βαθμό που του επιτρέπει να μπει από τους πρώτους στην Ιατρική Αθηνών.

Η ιστορία του παιδιού με τα 19.376 μόρια

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι η πορεία αυτού του παιδιού: γόνος μια πολύτεκνης οικογένειας 8 παιδιών, δεινός μαθητής αλλά και ένας νεαρός που είναι μέσα σε όλα, μέλος της Φιλαρμονική Σάμης της ΚΕΔΗΚΕ «Θέμος Αμούργης», μέλος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Ευφημία «Το Φανάρι» και μέλος του συλλόγου στο σκάκι!

Μάλιστα πέρσι, συμμετέχοντας σε έναν πανευρωπαϊκό διαγωνισμό έκθεσης, στα πλαίσια του προγραμμάτος Euroscola, κατάφερε να διακριθεί στο θέμα «Τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του Ευρωπαίου Πολίτη». Αυτό τον οδήγησε, μαζί με άλλα 23 παιδιά από τα Ιόνια νησιά, να επισκεφτεί το Στρασβούργο και να γνωρίσει από κοντά τον τρόπο λειτουργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ποιο είναι το όνειρό του;

«Το όνειρο μου είναι να κάνω μία καινοτομία. Να προχωρήσω λίγο παραπέρα. Σε κάποιο εργαστήριο, σε κάποια ερεύνα» δήλωσε σε τοπικά μέσα, αναφερόμενος στο πώς θα ήθελε να δει τον εαυτό του στο μέλλον. Όσο για την πιθανότητα να πάει για μεταπτυχιακό στο εξωτερικό, εκείνος πιστεύει ότι είναι μεγάλη, δηλώνει όμως πώς θα γυρίσει οπωσδήποτε στην Ελλάδα κάποια στιγμή.

Εμείς το μόνο που έχουμε να του πούμε είναι συγχαρητήρια, καλές σπουδές και -κυρίως- καλή ζωή!

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *