Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρε πάτε καλά; Σπάνε με κουτουλιές τζάμια συρμών του ΗΣΑΠ για να γίνουν viral στο TikTok | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

tik tok βαγόνια
Διαφήμιση
Διαφήμιση
101 Shares

αν να μην έφταναν οι βάνδαλοι, που σπάνε και καταστρέφουν βαγόνια και σταθμούς των ΜΜΜ, υπάρχουν και αυτοί που διψούν για λίγη δημοσιότητα και κάνουν ό,τι μπορούν για να αποκτήσουν τα 10 δευτερόλεπτα «δόξας» μέσα από τα social media.

Ενας απ’ αυτούς είναι κι ένας νεαρός, ο οποίος ανέβασε βίντεο στο TikTok και τον δείχνει να ρίχνει κουτουλιές στο τζάμι του συρμού για να το σπάσει και να ανεβάσει το ανδραγάθημά του στην γνωστή πλατφόρμα βίντεο.

Οι άνθρωποι του ΗΣΑΠ εκφράζουν την ανησυχία τους καθώς, οι βανδαλισμοί έχουν πάρει το τελευταίο διάστημα την ανιούσα. Ενδεικτικά, το 2020 καταγράφονταν 14 βανδαλισμοί συρμών ανά μήνα, οι οποίοι αυξήθηκαν σε 16 το 2021. Μάλιστα, το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου σημειώθηκαν 12 βανδαλισμοί.

Όπως εξήγησε το πρωί της Παρασκευής (17/09) στο MEGA ο διευθυντής του ΗΣΑΠ, Ηλίας Μανίκας, τα περιστατικά αυτά συμβαίνουν συνήθως εν κινήσει από ομάδες νεαρών.

«Έχουμε αυτά τα πολύ συχνά περιστατικά. Ομάδες νεαρών ατόμων σπάνε ή ξεκολλάνε τα τζάμια. Τα σπάνε με διάφορους τρόπους. Δεν ξέρω τι μορφή αντίδρασης είναι αυτή. Επειδή αυτό γίνεται κατά τη διάρκεια της διαδρομής, δεν μπορούμε να έχουμε φύλαξη. Αυτές οι ομάδες δεν δρουν όταν υπάρχει κόσμος στο βαγόνι» σημείωσε. Σύμφωνα με τον κ. Μανίκα, όταν βανδαλιστεί ένας συρμός αποσύρεται έως ότου αποκατασταθούν οι ζημιές.

Πηγή: reader

tik tok βαγόνια
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap