Βρειτε μας στα Social Media

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέμπη: Έφτασαν το 1.000.000 οι υπογραφές στο διαδικτυακό ψήφισμα

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ξεπέρασαν τον στόχο του 1 εκατ. οι υπογραφές στο διαδικτυακό ψήφισμα για την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας, που ξεκίνησε η πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών, Μαρία Καρυστιανού και συνεχώς αυξάνονται. Ο νέος στόχος είναι πλέον το 1,5 εκατ..  Συγκεκριμένα σήμερα, ακριβώς έναν χρόνο μετά το τραγικό δυστύχημα, στήριξαν με τις υπογραφές τους πάνω από 174.000 άτομα τους συγγενείς των θυμάτων.

 

 

Η Μαρία Καρυστιανού μαζί με άλλους γονείς και οικογένειες θυμάτων και τραυματιών της εθνικής τραγωδίας θέλησαν με τις υπογραφές αυτές να δείξουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ότι δεν είναι μόνοι τους και στο πλευρό τους έχουν πολλούς Έλληνες που πιστεύουν ότι πρέπει η αλήθεια για το έγκλημα στα Τέμπη να λάμψει.

Στο μήνυμα – κάλεσμά της η Μαρία Καρυστιανού είχε αναφέρει: «Οι Έλληνες πολίτες απαιτούν από τη Βουλή, την έναρξη των διαδικασιών, για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, καθώς και την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας, όταν προκύπτει ποινική ευθύνη πολιτικών προσώπων. Η ατιμωρησία πολιτικών προσώπων δεν συνάδει με την ηθική, ούτε με τη δημοκρατία, αρετές για τις οποίες είμαστε περήφανοι! Κατά τη διαδικασία θα σας ζητηθεί χρηματικό ποσό, το οποίο θα είναι προαιρετικό και δεν αφορά τον σύλλογο «Τέμπη 2023» αλλά την πλατφόρμα που φιλοξενεί το ψήφισμα. Επιλέγετε την κοινοποίηση αντί της κατάθεσης χρημάτων, με email επιβεβαίωσης, ώστε να είναι έγκυρη η υπογραφή σας».

Μπορείτε να υπογράψετε το ψήφισμα εδώ

Το Ρέθυμνο δεν ξεχνά το έγκλημα στα Τέμπη – Εικόνες απο τη συγκέντρωση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ