Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τέμπη: Η συγκλονιστική ανάρτηση μετά τον εντοπισμό ανθρώπινου DNA σε οικόπεδο

Δημοσιεύτηκε

στις

Τέμπη
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Νίκος Πλακιάς, ο οποίος έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα, έγραψε για την εξέλιξη της υπόθεσης στο Χ, από το οποίο, όπως επισήμανε, θα απέχει για μερικές ημέρες.

«Δυστυχώς επιβεβαιώνεται ο χειρότερος φόβος μας. Εντοπίστηκε δείγμα ανθρώπινου υλικού στο οικόπεδο που γίνονται οι δειγματοληψίες Το οποίο έχει σταλεί για ταυτοποίηση DNA Οικογένειες θα περιμένουν πάλι πάνω από τα τηλέφωνα τους για να ακούσουν αν είναι από τον συγγενή τους. Μάνες θα ξαναπεράσουν τον εφιάλτη για δεύτερη φορά».

»Τάφοι θα ανοίξουν για να τα εναποθέσουν μέσα. Τελετές πάλι Ο Γολγοθάς ατελείωτος πάλι και ξανά πάλι. Απορώ πώς κοιμούνται και συνεχίζουν σαν να μην τρέχει τίποτα όλοι οι υπαίτιοι αυτού του εγκλήματος! Αυτά τα σιχάματα που τα βρίζω εδώ και 14 μήνες ξανά και ξανά. Περιμένω και εσάς εδώ μέσα που πετάτε την βλακεία σας να απαντήσετε και τώρα στους γονείς ότι είναι αριστεροί ,ακροδεξιοί ,δεξιοί, αναρχικοί, ακροαριστεροί και ότι σας βολεύει ντροπή σας.  Μετά από αυτό θα μου επιτρέψετε να σας αφήσω για λίγο γιατί η κατάσταση και στις δικές μας οικογένειες δεν είναι και η καλύτερη. Τα ξαναλέμε σε λίγες μέρες», έγραψε.

 

Χτες, βρέθηκαν οστά στη μάντρα που μεταφέρθηκαν τα χώματα από τα Τέμπη, όπως κατήγγειλε πάλι από το Χ ο Νίκος Πλακιάς γράφοντας πως «οι εξελίξεις είναι σημαντικές και περιμένουμε μέχρι την ταυτοποίηση του DNA».

 


Προ ημερών, ο Νίκος Πλακιάς είχε μιλήσει για «ξε-μπάζωμα», επιχειρώντας να εξηγήσει ότι οι συγγενείς των θυμάτων υποστηρίζουν πως άμεσα, μετά το δυστύχημα, απομακρύνθηκαν από το σημείο χώματα, προτού να ερευνηθούν. Σήμερα, επανέρχεται αναφέροντας πως μέσα στα χώματα αυτά εντοπίστηκαν οστά, τα οποία αναμένεται να ταυτοποιηθούν μέσω DNA.

Πηγή: Lifo.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ