Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμαρχος κάνει ντου σε σχολείο και σπάει την κατάληψη | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
158 Shares

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε Λύκειο στο Γαλάτσι, όταν ο δήμαρχος έσπασε το λουκέτο και μπήκε στο σχολείο για να σπάσει την κατάληψη.

Σε κατάληψη ήταν από την Δευτέρα το 5ο Γυμνάσιο Γαλατσίου, σύμφωνα με το lawandorder.gr. Μία ομάδα 10 μαθητών αποφάσισαν να βάλουν  «λουκέτο» στο σχολείο, διεκδικώντας να τηρηθούν μεγαλύτερες αποστάσεις μεταξύ των θρανίων, ενώ διαμαρτύρονταν «για κακές συμπεριφορές των καθηγητών».

Υπολόγισαν όμως χωρίς τον Δήμαρχο που μάλλον δεν συμφωνεί με τέτοιες αυθαίρετες συμπεριφορές, Και μόλις ενημερώθηκε για την κατάληψη του σχολείου από τον Διευθυντή του Γυμνασίου, ανέλαβε δράση.

Έφθασε στο σχολείο, άνοιξε την πόρτα σπάζοντας το λουκέτο που είχε τοποθετηθεί στην πόρτα και απέσυρε τα εμπόδια που είχαν τοποθετηθεί. Μέσα στο σχολείο ανακάλυψε 4 όλους και όλους καταληψίες, που όπως λέει ο δήμαρχος Γιώργος Μαρκόπουλος, δεν ήταν καν εκπρόσωποι του 15μελούς, ούτε είχαν εκλεγεί με κάποια διαδικασία.

«Το σχολείο είχε λειτουργήσει μόλις 4 μέρες. Σε αυτό το χρονικό διάστημα δεν είναι δυνατόν να έχουν κιόλας προκύψει συγκεκριμένα αιτήματα. Τα παιδιά που έκαναν την κατάληψη δεν είχαν επικοινωνήσει με τον σύλλογο των καθηγητών, αλλά ούτε και είχαν την σύμφωνη γνώμη των υπόλοιπων συμμαθητών τους», δήλωσε ο διευθυντής του σχολείου.

«Αυτό που έκανα ήταν το αυτονόητο, δήλωσε στην Καθημερινή ο Δήμαρχος Γαλατσίου. Όταν υπάρχουν αιτήματα είμαι πρόθυμος να τα ακούσω και δεν πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε αντίθετοι έτσι και αλλιώς στις κινητοποιήσεις. Όμως αυτό που συνέβη τη Δευτέρα ήταν απλώς μια αυθαίρετη πράξη μερικών παιδιών προκειμένου να αποφύγουν το μάθημα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap