Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Αυτός είναι ο δημοσιογράφος που μίλησε με τη 12χρονη στο Blindchat

Δημοσιεύτηκε

στις

Σεπόλια
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σπάει τη σιωπή του ο δημοσιογράφος που βρίσκεται στη λίστα των 212 ατόμων που μίλησαν με το προφίλ της 12χρονης που φέρεται να διαχειρίζονταν ο Ηλίας Μίχος στο Blindchat.

Ο Γιώργος Σολάρης, μιλώντας στο Star δηλώνει συγκλονισμένος και αναφέρει: «Είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν κάνει τέτοια πράγματα, δεν ασχολείται. Είμαι στη διάθεση των αρχών και της αστυνομίας ώστε να δοθεί ένα τέλος σε όλο αυτό το μαρτύριο που περνάω. Δεν φοβάμαι για κάτι, δεν έχω κάνει κάτι. Είμαι αληθινός».

Ο δημοσιογράφος, ζει και εργάζεται στη Σύρο και σύμφωνα με τον ίδιο έμαθε πριν από δύο ημέρες από συναδέλφους του ότι είναι ένας από τους 212 που συνομίλησαν με το προφίλ της 12χρονης.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι είχε μια και μοναδική συνομιλία με το προφίλ της και αναφέρει: «Μπήκα εντελώς τυχαία, είδα μια διαφήμιση μπροστά μου, σαν δημοσιογράφος είχα την περιέργεια να δω τι ακριβώς είναι αυτό. Μπήκα μέσα λοιπόν, έβαλα το όνομά μου, έβαλα την ηλικία μου, email, μπήκα λοιπόν μέσα και μου ήρθε ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα το οποίο φαινόταν ότι είναι άγνωστο. Δεν ξέρα αν ήταν άντρας ή γυναίκα. Μου είπε ‘καλησπέρα’. Λέω ‘καλησπέρα’. Μου λέει ‘τι κάνεις;’ Λέω ‘καλά’. Δεν ήξερα και εγώ πάνω κάτω πως χρησιμοποιείται αυτό το πράγμα. Μου λέει ‘θα ήθελες να γνωριστούμε;’ Λέω ‘τι εννοείς;’. Μου λέει ‘με δωράκι’. Λέω ‘Τι δωράκι;’. Μου είχε πει ένα ποσό, δεν θυμάμαι ακριβώς, με ένα ποσό 50-60 ευρώ στα Σεπόλια σε αυτοκίνητο να βρεθούμε».

Συνεχίζοντας την περιγραφή του, αναφέρει: «Λέω ‘τι ακριβώς;’ Μου λέει ‘να βρεθούμε να υπάρχει σεξουαλική επαφή’. Τέτοια πράγματα, εκεί αυτομάτως δεν υπήρχε περίπτωση… αρνήθηκα εγώ. Δεν μου άρεσε αυτή η πρόταση που μου έγινε, μέχρι εκεί αυτό. Έγραφε ότι ήταν 20 ετών»

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ