Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νεκρός ο 26χρονος δημοσιογράφος Απόστολος Φουρνατζόπουλος από ηλεκτροπληξία

Δημοσιεύτηκε

στις

Απόστολος Φουρνατζόπουλος
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο 26χρονος δημοσιογράφος Απόστολος Φουρνατζόπουλος είναι ο νεκρός που εντοπίστηκε πάνω σε στύλο υψηλής τάσης του ΔΕΔΔΗΕ στο Παλαιό Φάληρο, τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας 19/2, σύμφωνα με πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Αν και κάποια αρχικά δημοσιεύματα επικαλούμενα «πηγές» της αστυνομίας έκαναν λόγο για «Ρομά» που ήθελε να κάνει ρευματοκλοπή, το  documentonews.gr επικαλείται επιβεβαιωμένες πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες η σορός ανήκει στον νεαρό δημοσιογράφο.

Ο Απόστολος Φουρνατζόπουλος πρόλαβε να αφήσει θετικό «αποτυπωμα» στη σύντομη καριέρα του, όταν, ως ελεύθερος ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού Kontra, κατέγραφε την αστυνομική βία με επιτόπιο ρεπορτάζ, χωρίς να «στρογγυλεύει» τον λόγο του.

Μέχρι αυτή τη ώρα είναι άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του, όπως και ο λόγος για τον οποίο ανέβηκε στον στύλο.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Φουρνατζόπουλος είχε εγκαταλείψει τα τελευταία χρόνια τον χώρο της δημοσιογραφίας και σύμφωνα με πληροφορίες ανθρώπων που βρίσκονταν κοντά στην οικογένεια, δεν αντιμετώπιζε ιδιαίτερα οικονομικά ή προσωπικά προβλήματα στη ζωή του.

Τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας 19/2, οι γείτονες άκουσαν εκρήξεις από τον μετασχηματιστή και κάλεσαν αμέσως την Πυροσβεστική.

Οι άνδρες της πυροσβεστικής διέκριναν ότι κοντά στα καλώδια βρίσκεται ένα άτομο χωρίς τις αισθήσεις του.

Στο σημείο κλήθηκαν και συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ για να απεγκλωβίσουν τον άνδρα αγνώστων στοιχείων, με το ΕΚΑΒ να παραλαμβάνει στη συνέχεια το άψυχο σώμα του.

Το ρεπορτάζ του Φουρνατζόπουλου τον Δεκέμβριο του 2019 από τα φλεγόμενα Εξάρχεια είχε γίνει viral.

Πηγή: tvxs

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ