Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Οι Πακιστανοί ζητούν συγγνώμη για τον απίστευτο συνωστισμό στο Σύνταγμα

Δημοσιεύτηκε

στις

Πακιστανοί
Διαφήμιση
Διαφήμιση
561 Shares

Ο Πολιτιστικός Σύνδεσμος Ελλάδος – Πακιστάν ζήτησε συγγνώμη για το γεγονός ότι χιλιάδες Πακιστανοί κατέκλυσαν την πλατεία Συντάγματος την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς για να γιορτάσουν τον ερχομό του νέου έτους.

Στην επιστολή, που υπογράφει ο πρόεδρος του συλλόγου, Syed Mohammad Jamil, η συγκέντρωση χαρακτηρίζεται «αυθόρμητη και όχι οργανωμένη», καθώς δεν ήταν σε γνώση τους ότι οι εκδηλώσεις του δήμου Αθηναίων δεν θα πραγματοποιούντο στην πλατεία Συντάγματος όπως κάθε χρόνο.

«Τα μέλη μας, μόλις ενημερώθηκαν από τις Αστυνομικές αρχές αποχώρησαν ειρηνικά. Θα θέλαμε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη να δείξει επιείκεια στα πρόστιμα που επιβλήθηκαν, γι ατην ακύρωσή τους» αναφέρει η επιστολή.

@mohamodmahammed♬ الصوت الأصلي – Mohamod Mahammed

 

@mohamodmahammedAthens,🇬🇷 Greece🇬🇷🇬🇷🇬🇷♬ الصوت الأصلي – Mohamod Mahammed

 

Συγγνώμη ζητά ο Πολιτιστικός Σύνδεσμος Ελλάδος: Η ανακοίνωση

Ως Πολιτιστικός Σύνδεσμος Ελλάδος – Πακιστάν, θέλουμε να σας γνωρίσουμε ότι η συγκέντρωση Πακιστανών υπηκόων την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα ήταν αυθόρμητη και όχι οργανωμένη.

Δεν ήταν σε γνώση μας ότι οι εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων, δεν θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Συντάγματος, όπως κάθε χρόνο. Τα μέλη μας, μόλις ενημερώθηκαν από τις Αστυνομικές αρχές αποχώρησαν αμέσως ειρηνικά.

Θα θέλαμε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη να δείξει επιείκεια στα πρόστιμα που επιβλήθηκαν, για την ακύρωσή τους.

Ως Πολιτιστικός Σύνδεσμος Ελλάδος – Πακιστάν θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι ενεργούμε σύμφωνα με τους νόμους και τις αρχές του Ελληνικού Κράτους.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Να είσαι πάντα καλά.

Με εκτίμηση, SYED MOHAMMAD JAMIL, Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Ελλάδας – Πακιστάν.

Γεωργιάδης: «Απαράδεκτες αυτές οι εικόνες»

Την ίδια ώρα, ο υπουργός Ανάπτυξης αποδοκίμασε τις εικόνες συνωστισμού στο Σύνταγμα: «Οι εικόνες αυτές είναι εντελώς απαράδεκτες. Μόλις τις είδα, εγώ κάλεσα την Αστυνομία και μου είπαν ότι αυτό κράτησε περίπου μισή ώρα», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1.

Προσέθεσε πως οι αστυνομικοί του είπαν ότι τους έγινε ενημέρωση πως δεν θα υπάρχει κάποια εκδήλωση λόγω των μέτρων για την πανδημία και μέσα σε μισή ώρα είχαν φύγει οι συγκεντρωμένοι από την Πλατεία Συντάγματος.

 

Πακιστανοί
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap