Βρειτε μας στα Social Media
 

ΕΛΛΑΔΑ

Παγώνη: «Πότε θα κάνουμε την τρίτη δόση εμβολίου – Με μάσκες στα νησιώτικα σοκάκια»

Δημοσιεύτηκε

στις

ατύχημα
Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS
1 Share

Σε περίπου έναν με ενάμιση μήνα θα δοθούν οι οδηγίες για τη χορήγηση της τρίτης δόσης σε όσους είχαν εμβολιαστεί στην πρώτη φάση του εμβολιασμού, εκτίμησε η Ματίνα Παγώνη.

Η πρόεδρος των Νοσοκομειακών γιατρών μίλησε στον ΣΚΑΙ, τονίζοντας ότι ενδεχομένως να μη χρειαστούν όλοι να λάβουν τρίτη δόση, αναφέροντα δε, ότι για όσους εμβολιάζονται την παρούσα περίοδο ανέφερε ότι θα χρειαστούν την τρίτη δόση περίπου μετά από ένα χρόνο.

Σχετικά με τις μάσκες στις διακοπές, η Ματίνα Παγώνη τόνισε ότι οι πολίτες θα πρέπει να τις φορούν ειδικά σε περιπτώσεις συνωστισμού, όπως στα σοκάκια ενός νησιού, που όπως τόνισε, δεν ξέρεις ποιος είναι δίπλα σου. Παράλληλα, σημείωσε πως όταν οι εμβολιασμοί φτάσουν σε ένα ποσοστό 80% τότε οι πολίτες δε θα χρειάζεται να φορούν μάσκες, ούτε σε εσωτερικούς χώρους.

Όσο για την κατάσταση των νοσοκομείων, ανέφερε ότι υπάρχει βελτίωση σε σχέση με τον κορονοϊό αλλά αργεί η αποκλιμάκωση του αριθμού των διασωληνωμένων ασθενών, επειδή χρειάζονται πολυήμερες νοσηλείες. Πρόσθεσε τέλος ότι η πίεση που δέχεται το σύστημα είναι μεγάλη από άλλους ασθενείς.

ατύχημα
Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap