Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βιασμός 12χρονης: Προφυλακιστέος ο 34χρονος Κρητικός

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε τελικά μετά την απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας Αθηνών, ο 34χρονος κρητικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να είχε προβεί σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της 12χρονης από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες, ενώ φέρεται να υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Εκτός από τον 34χρονο, κρίθηκε προφυλακιστέος και ένας ακόμη άνδρας 33 ετών, ο οποίος επίσης φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Επισημαίνεται ότι για τον τρίτο κατηγορούμενο που απολογήθηκε σήμερα (τον 36χρονο πρώην διοικητικό υπάλληλο) καταγράφηκε διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέως.

Ως εκ τούτου, όπως προβλέπεται από το νόμο, αναμένεται να αποφασιστεί το τι μέλλει γενέσθαι για τον 36χρονο, μέσα στις αμέσως επόμενες ημέρες από το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο.

Νωρίτερα στις απολογίες τους, ο και οι τρεις αρνήθηκαν τα όσα τους αποδίδονται. Ας σημειωθεί ότι η 12χρονη φέρεται να είχε αναγνωρίσει μέσω φωτογραφιών τους δύο από τους τρεις εν λόγω κατηγορούμενους.

Αποκάλυψη: Κρητικός ο 34χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Ο 33χρονος Κρητικός

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ως μάρτυρες υπεράσπισης του 33χρονου κατέθεσαν η μητέρα του και ο γιατρός του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πόρισμα του γιατρού αναφέρονται ψυχωτικές διαταραχές του 33χρονου.

Σύμφωνα με το newsbomb, ο συνήγορός του Γιάννης Μπαρκαγιάννης υποστήριξε πως ο εντολέας του «δεν έχει ικανή πνευματική δυνατότητα να διακρίνει μια 12χρονη από μια 17χρονη». Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι δεν ήρθε ποτέ σε σεξουαλική επαφή με τη 12χρονη, αν και τη συνάντησε δύο φορές.

«Στο πρώτο ραντεβού που είχε κλείσει με την ανήλικη, εκείνη του ζήτησε να βάλει πετσέτες στα παράθυρα του αυτοκινήτου για να μη φαίνεται τι γίνεται στο εσωτερικό του οχήματος» είπε ο δικηγόρος και συμπλήρωσε πως ο εντολέας του δεν το δέχτηκε επειδή «έχει χρόνια κατάθλιψη και κλειστοφοβία».

Τι υποστηρίζει ο 36χρονος

Σύμφωνα με το newsbomb.gr, σε πλήρη άρνηση των κατηγοριών που του αποδίδονται προχώρησε ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος που πλέον βρίσκεται σε διαθεσιμότητα από το νοσοκομείο Μεταξά.

Πριν την απολογία του κατέθεσε η αδελφή του. Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να αποδέχεται τη μια συνάντηση με το παιδί χωρίς να υπάρξει σεξουαλική επαφή. Όπως σχολίασε ο συνήγορος του 36χρονου, Λαμπρος Μπρεάνος, «είχε προφίλ στην πλατφόρμα γνωριμιών, με όλα τα στοιχεία και τα τηλέφωνα του. Μου είπε ότι πήγε στο ραντεβού μαζί της, είδε ότι ήταν ανήλικη και έφυγε χωρίς να κάνει κάτι. Στα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει, του ανέφερε πως ήταν 17 ετών».

Ο δικηγόρος σημείωσε πως ο 36χρονος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και «υποβάλλεται σε μετάγγιση αίματος κάθε 10 ημέρες».

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ