Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τροχαίο στην Πάτρα: Για τον γάμο του παιδιού του είχε έρθει από τη Γερμανία ο 66χρονος οδηγός της Jaguar

Δημοσιεύτηκε

στις

patra_troxaio
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε κατάσταση σοκ είναι οι γονείς του τρίχρονου αγοριού που είδαν το παιδί τους να σβήνει από τη μια στιγμή στην άλλη, όταν το αυτοκίνητο, μάρκας Jaguar, που οδηγούσε ο παππούς του στη Νέα Εθνική Οδό, στο ύψος της Πυροσβεστικής στην Πάτρα, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο 66χρονος οδηγός, ο τρίχρονος Δημήτρης που καθόταν στα πίσω καθίσματα του αμαξιού και μια 53χρονη γυναίκα, καθώς το αμάξι που οδηγούσε ο άνδρας πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και τη σκότωσε.

 

Η γιαγιά του τρίχρονου Δημήτρη, η οποία ήταν συνοδηγός, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Πίσω από το αυτοκίνητο του 66χρονου που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα, ακολουθούσαν με άλλο αυτοκίνητο ο πατέρας (γιος του 66χρονου) και η μητέρα του τρίχρονου Δημήτρη, οι οποίοι δεν μπορούν να συνέλθουν από το σοκ που έχουν υποστεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 66χρονος οδηγός ζούσε και εργαζόταν στην Κολωνία της Γερμανίας κι είχε έρθει στον τόπο καταγωγής του, την Πάτρα, για τον γάμο του παιδιού του, το οποίο  και πάντρεψε πριν λίγες ημέρες.

Η πολυτελής Jaguar με οδηγό τον 66χρόνο εκινείτο από τη Διγενή Ακρίτα με κατεύθυνση τον κόμβο Κανελλοπούλου, όταν το όχημα εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 53χρονη.

Στη συνέχεια το πολυτελές όχημα συγκρούστηκε και με τρίτο αυτοκίνητο, με οδηγό 51χρονη κάτοικο της Καρυάς Πατρών. Αμέσως μετά το τροχαίο, έφθασαν στο σημείο επτά πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν τους οδηγούς των τριών αυτοκινήτων, το νήπιο ηλικίας τριών ετών και την 61χρονη, που επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο με τον 66χρονο.

Πρόκειται για τον Δημήτριο Σκαρλάτο του Ευαγγέλου 66 ετών από την Παραλία Πατρών, τον 3χρονο εγγονό του Δημήτρη Σκαρλάτο του Ευαγγέλου και την 53χρονη Μαρία Αλεξανδράτου του Μενελάου. Το σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν από τις 11 το βράδυ της Κυριακής.

Στην συνέχεια, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που είχαν ήδη φθάσει στο σημείο του τροχαίου μετέφεραν τους 5 τραυματίες στο νοσοκομείο της Πάτρας  όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψαν στα τραύματά τους ο 66χρονος, το νήπιο ηλικίας τριών ετών και η 53χρονη οδηγός ενός εκ των αυτοκινήτων.

Πηγή: protothema

Τρομερό τροχαίο στην Πάτρα: Νεκροί παππούς, το 3χρονο εγγονάκι του και μια γυναίκα

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ