Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μυστήριο με την εξαφάνιση 41χρονης εγκύου – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Δημοσιεύτηκε

στις

εξαφανιση εγκυου θεσσαλονικη
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παραμένει το πέπλο μυστηρίου γύρω από την υπόθεση εξαφάνισης της 41χρονης εγκύου από την Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα (1/1).

Υπενθυμίζεται, ότι βάσει και της ανακοίνωσης που εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού, πρόκειται για την Γεωργία Μουράτη η οποία βρίσκεται στον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ έχει ακόμη μία κόρη 13 ετών.

Από εχθές, η έρευνα έχει περάσει στα χέρια του τμήματος Ανθρωποκτονιών και στο μικροσκόπιο έχουν μπει τα δύο μηνύματα που φέρεται να έστειλε η 41χρονη στη μητέρα και τον σύντροφό της, σε διαφορετικές χρονικές στιγμές. Σκοπός είναι να αποδειχθεί εάν ο αποστολέας είναι η ίδια, ή αυτός που βρίσκεται πίσω από την εξαφάνισή της.

«Καλημέρα αγάπη μου…»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, στο μήνυμα που εστάλη στον σύντροφό της, η 41χρονη εμφανίζεται απολογητική απέναντί του καθώς πήρε μαζί της το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ.

Ωστόσο, συγγενείς της ισχυρίζονται πως τόσο το ύφος, όσο και η σύνταξη του μηνύματος δεν θυμίζουν σε τίποτα την ίδια και πως ποτέ δεν θα έπαιρνε τα λεφτά και θα εξαφανιζόταν.

Η ανακοίνωση της εξαφάνισης από το Χαμόγελο του Παιδιού

«Καλημέρα αγάπη μου… Έφτασα σπίτι, οπότε θα τα πούμε μετά. Να ξέρεις πως ξέρω ότι δε δουλεύεις πλέον λόγω του ψέματος που σου ζήτησα να πεις για να είμαστε παρέα. Θέλω να σου πω κάτι: σου πήρα λεφτά από το συρτάρι… Ξέρω ότι τα χρειάζεσαι, αλλά είναι ανάγκη. Θα σου πω από κοντά. Μη μου θυμώσεις σε παρακαλώ πολύ… Σε αγαπάω». Αυτό ήταν το μήνυμα που έλαβε ο σύντροφος της 41χρονης, το οποίο έφερε στο φως το Star.




«Οι φίλες της δεν ήξεραν καν ότι είναι έγκυος»

«Ξύπνησα στις 9 το πρωί. Είδα ότι μου έχει στείλει μήνυμα ότι έφτασε στο σπίτι, ότι πήρε κάποια χρήματα από το συρτάρι. Δεν μπορώ να ξέρω τον λόγο, η Γεωργία πάντα μου ζητούσε χρήματα όταν χρειαζόταν κάτι. Στα οικονομικά του σπιτιού της ήμασταν μαζί» δήλωσε ο σύντροφος της αγνοούμενης μιλώντας στο Star.

Ο ίδιος προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της μέσω μηνυμάτων, μάταια όμως καθώς όπως λέει, δεν παραδόθηκαν ποτέ.

«Αργότερα αντιλήφθηκα ότι έλειπαν και κάποια προσωπικά της αντικείμενα. Δεν ενημέρωσε κανέναν, ούτε την κόρη της», πρόσθεσε, τονίζοντας, μάλιστα, ότι πάντα επικοινωνούσε με το παιδί της.

«Επιμένω και θα συνεχίσω να το λέω είναι ζήτημα να βρεθεί το στίγμα του τηλεφώνου της. Την έχω ψάξει στη δουλειά της, στο μέρος που πηγαίναμε για καφέ, έχω επικοινωνήσει με φίλες της. Με κορίτσια που την ξέρουν 40 χρόνια. Αυτό που έμαθα από τις φίλες της είναι ότι δεν ήξεραν καν ότι είναι έγκυος» ανέφερε ο ίδιος.




«Υπάρχει μια θολούρα»

Για την υπόθεση μίλησε στο Mega, ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας χαρακτηρίζοντάς την «ιδιαίτερη» και «περίεργη».

«Δεν υπάρχει κάτι καινούργιο, είναι μια περίεργη υπόθεση, υπάρχει μια θολούρα. Το ερευνά το Ανθρωποκτονιών. Τα πρώτα στοιχεία από τα κινητά τηλέφωνα τα έχει δώσει στο ηλεκτρονικό έγκλημα και περιμένει την ανάλυση για να δοθούν οι τοποθεσίες. Έχει γίνει αίτημα από την Αστυνομία για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου» ανέφερε ο κ. Μπαλάσκας.

Ερωτώμενος σχετικά με την κατάσταση της υγείας της, απάντησε πως δεν μπορεί να το γνωρίζει κανείς αυτό και αυτό που απασχολεί είναι η ιδιαιτερότητα της κατάστασής της.

«Ήδη έχουν αρχίσει να καλούνται συγγενικά άτομα για κατάθεση» κατέληξε ο κ. Μπαλάσκας.

Πηγή: tanea

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ