Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα απρόοπτα των Θεοφανείων: Πιάστηκαν στα χέρια – Ύποπτη ρίψη Σταυρού στα χέρια νεαρού

Δημοσιεύτηκε

στις

θεοφανεια
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απρόοπτα επιφύλασσε η ρίψη του Τίμιου Σταυρού στην κεντρική γέφυρα των Τρικάλων. Νεαροί που βούτηξαν στα νερά για να πιάσουν τον Σταυρό πιάστηκαν στα χέρια για το ποιος θα τον πάρει.

Σύμφωνα με το trikalaopinion ενώ τον σταυρό τον έπιασε ένας νεαρός κάποιοι έπεσαν πάνω του να τον πάρουν, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένταση με τον Μητροπολίτη Αυλώνος κ. Χριστόδουλο να σχολιάζει από μικροφώνου πως «θα σκοτωθούν τώρα…».

Τόσο οι κάτοικοι των Τρικάλων, αλλά και επισκέπτες εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκεια τους για το συμβάν καθώς την τελετή παρακολουθούσαν και μικρά παιδιά τα οποία ήρθαν αντιμέτωπα με στιγμές βίας σε μία κορυφαία για την Ορθόδοξη Πίστη, γιορτή.

«Βρε ντροπή βρε, βρε σας βλέπει το Άγιο Πνεύμα, σας βλέπει και ο VAR βρε, ρεζίληδες βρε»

Σε άλλη περίπτωση, η ρίψη του Σταυρού από τον ιερέα στο λιμάνι της Μυτιλήνης, σήκωσε μεγάλη κουβέντα στο Twitter, καθώς θεωρήθηκε ύποπτη, με το βίντεο μάλλον να δικαιώνει τους καχύποπτους.

Ο ιερέας δίνει… ασίστ σε νεαρό, ο οποίος αφού πιάνει στον αέρα τον Σταυρό στη συνέχεια βουτάει στη θάλασσα, προσπαθώντας να το κάνει πιο πειστικό, ενώ οι υπόλοιποι τον ακολοθούν στο νερό.

«Βρε ντροπή βρε, βρε σας βλέπει το Άγιο Πνεύμα, σας βλέπει και ο VAR βρε, ρεζίληδες βρε», αναφέρει η λεζάντα του βίντεο, με τα σχόλια να πέφτουν… βροχή.

 

Γκέλα με τον Σταυρό στον Πειραιά: Αντί για τη θάλασσα έπεσε στο κοινό

Μια μοναδική στιγμή σημειώθηκε στην Πειραϊκή, καθώς ο παπάς αντί να πετάξει τον Σταυρό στη θάλασσα, υπολόγισε λάθος και το πέταξε στον κόσμο.

Πηγή: gazzetta

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ