Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συναγερμός στην Β’ Μοίρα Αλεξιπτωτιστών – Υπαξιωματικός άνοιξε πυρ στο στρατόπεδο!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 21 Ιουλίου, στην επίλεκτη Μοίρα κομάντος στη Β’ μοίρα Αλεξιπτωτιστών, στον Ασπρόπυργο καθώς υπαξιωματικός φέρεται να άνοιξε πυρ (με αβολίδοτα κατά πληροφορίες), να έριξε χειροβομδίδες κρότου-λάμψης προκαλώντας πανικό, ενώ κατά πληροφορίες κράτησε όμηρο και τον διοικητή του. Το περιστατικό έληξε μετά από ώρα με την επέμβαση της Στρατονομίας η οποία και τον συνέλαβε.

Το περιστατικό ξεκίνησε με τον ΕΠΟΠ, σύμφωνα με πληροφορίες, να είναι εκτός εαυτού και τα είχε βάλει με τον διοικητή της Μονάδας καθώς φέρεται να δυσαρεστήθηκε από κάποια ποινή που του επιβλήθηκε.

Κατά μια εκδοχή ο διοικητής της μονάδας φέρεται να είχε πιέσει τα στελέχη με τα περίπολα και τις φωτιές γεγονός που εξόργισε τον ΕΠΟΠ ο οποίος έχει 22 χρόνια υπηρεσίας.




Ο οπλίτης φέρεται να πέταξε χειροβομβίδα κρότου – λάμψης μέσα στο Διοικητήριο της Μοναδάς, να είσέβαλε σε αυτό και να κρατούσε όμηρο το διοικητή τον οποίο χτύπησε απειλώντας να τον σκοτώσει, σύμφωνα με το protothema.gr.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποια στιγμή ο διοικητής φυγαδεύτηκε με τη βοήθεια στελέχους της Β΄Μοίρας Καταδρομών, με άνδρες της Στρατονομίας να συλλαμβάνουν τον υπαξιωματικό.

Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ στο σημείο σπεύδει και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ