Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σκότωσε τον αδερφό της συζύγου του, γιατί βίαζε την κόρη του από τα 9 της!

Δημοσιεύτηκε

στις

κακοποίηση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένας 50χρονος, φέρεται να δολοφόνησε έναν 33χρονο, στην περιοχή Κάτω Κλάδος, στον Βόλο, όπως μετέδωσε η Μίνα Καραμήτρου στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στην τηλεόραση του OPEN.

Ο δράστης είπε πως σκότωσε τον αδερφό της συζύγου του, γιατί όπως του ομολόγησε η 18χρονη σήμερα κόρη του, από την ηλικία των 9 ετών τη βίαζε ο 50χρονος και μάλιστα, φέρεται να την εκβίαζε με οπτικοακουστικό υλικό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δράστης κάνοντας χρήση μονόκαννου κυνηγετικού όπλου -το οποίο είχε στην κατοχή του νόμιμα- πυροβόλησε και σκότωσε τον 33χρονο αδερφό της συζύγου του και στη συνέχεια παραδόθηκε αυτοβούλως στις αστυνομικές Αρχές ομολογώντας το έγκλημα που διέπραξε.

Συγκεκριμένα, ο 50χρονος δράστης πήρε τηλέφωνο τη σύζυγό του, της είπε πως έχει πρόβλημα με το αυτοκίνητό του και της ζήτησε να ενημερώσει τον αδερφό της και να τον συναντήσει σε συγκεκριμένο σημείο για να τον βοηθήσει.




«Σκότωσα τον άνθρωπο που δηλητηρίαζε το παιδί μου», είπε στους αστυνομικούς ο 50χρονος Αλβανός όταν παραδόθηκε.

Ο 50χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι πήρε την απόφαση να δολοφονήσει τον κουνιάδο του καθώς το πρωί της Τρίτης (9/1) η 18χρονη – σήμερα – κόρη του αποκάλυψε πως ο 33χρονος την βίαζε από την ηλικία των 9 ετών, ενώ το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με όσα υποστήριξε, την εκβίαζε πως θα δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες από τις αρρωστημένες πράξεις του, αποσπώντας της χρηματικά ποσά.

Oι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στην κατάσχεση του κυνηγετικού όπλου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης στο θύμα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ