Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία 39χρονου από τον πεθερό του: «Eίχε γίνει καταγγελία στον εισαγγελέα»

Δημοσιεύτηκε

στις

νικαια
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του φονικού, που έλαβε χώρα στην περιοχή της Νίκαιας, νωρίς το πρωί της Παρασκευής (2/3), με δράστη έναν 64χρονο και θύμα τον 39χρονο σύζυγο της κόρης του.

Ο 64χρονος είχε στήσει καρτέρι στον γαμπρό του και τον περίμενε με την καραμπίνα στο χέρι, στο γκαράζ του σπιτιού του. Αφού τον πυροβόλησε και τον σκότωσε, στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Αυτό που φέρεται να όπλισε το χέρι του ήταν το γεγονός ότι θεωρούσε το θύμα υπαίτιο για τον χωρισμό του.

Ο δράστης, μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης, είχε χωρίσει από τη γυναίκα του, η οποία πλέον κατοικεί και εργάζεται στην Αθήνα.

Οι Αρχές εξετάζουν αν και πόσες μέρες ο 64χρονος βρισκόταν στην Αθήνα, καθώς εικάζουν ότι είχε έρθει εδώ και μέρες στην πρωτεύουσα, ζούσε μέσα στο αυτοκίνητό του, παρακολουθώντας τις κινήσεις του γαμπρού του και σχεδιάζοντας το έγκλημα, το οποίο έγινε μπροστά στα μάτια του ανήλικου εγγονού του.

Ο 4χρονος γιος του θύματος άκουσε τον πρώτο πυροβολισμό και κλαίγοντας άρχισε να φωνάζει στη μητέρα του πως κάποιος «κακός σκοτώνει τον μπαμπά» του.

Ο αδίστακτος δολοφόνος, όμως, τον πυροβόλησε ξανά ρίχνοντας την χαριστική βολή.

«Ήταν πατέρας αφέντης»

Ο 64χρονος δράστης είχε χωρίσει πριν τέσσερα χρόνια. Πίστευε ότι η γυναίκα του είχε βρει καταφύγιο στο σπίτι της κόρης και του γαμπρού του.

Πρώην σύζυγος και κόρη, είχαν κόψει κάθε επαφή μαζί του και εκείνος τις απειλούσε πως θα υπάρξει αιματοκύλισμα.

Συγγενής του θύματος αποκάλυψε πως στο μυαλό του δράστη ο 39χρονος λογιστής και πατέρας των εγγονιών του είχε γίνει ο θανάσιμος εχθρός του.

«Άργησε κιόλας να χωρίσει γιατί την έδερνε, την έκανε και έφυγε και πήγε στην Αθήνα και από τότε άρχισε τις απειλές, ότι θα χυθεί αίμα και όταν χώρισε. Ήρθαν εδώ και ο εισαγγελέας τον έστειλε στο ψυχιατρείο. Αλλά τον βγάλανε σε μία εβδομάδα γιατί είπε ο γιατρός ότι δεν έχει κάτι. Είναι μόνο κακός άνθρωπος», ανέφερε στο Live News ο κουνιάδος του δράστη.

Συγγενείς του 39χρονου θύματος μιλούν στο MEGA για ένα προμελετημένο έγκλημα. Αναφέρουν ότι ο 64χρονος είχε κακοποιητική συμπεριφορά, έδερνε την γυναίκα του και την κόρη του.

«Ήταν πατέρας αφέντης. Έδερνε την γυναίκα του και την κόρη του. Όταν τον εγκατέλειψαν ήρθε εδώ και τον σκότωσε τον Στέλιο, τον θεώρησε υπεύθυνο, ο μόνος που δεν ήταν υπεύθυνος. Μια εξαιρετική οικογένεια και ένα εξαιρετικό παιδί», δήλωσε οικογενειακός φίλος.

Όλη στην γειτονιά, που γνώριζαν το θύμα, μιλούν για έναν άνθρωπο φιλήσυχο και εργατικό. Το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η οικογένεια του. Μια οικογένεια με δύο μικρά παιδιά, που θα μεγαλώσουν χωρίς τον πατέρα τους.

Ο δράστης είχε νοσηλευτεί στο ψυχιατρείο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 64χρονος είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα στην Σταυρούπολη.

«Ο άνθρωπος αυτός είχε νοσηλευτεί στη Θεσσαλονίκη, προφανώς μετά από καταγγελία που είχε κάνει η οικογένειά του. Λίγο μετά αφέθηκε πάλι ελεύθερος. Αν δεν υπάρχει μία παρακολούθηση, ένα follow up, οι άνθρωποι αυτοί δεν γίνονται καλά σε μία ημέρα», είπε στο MEGA ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης και συνέχισε:

«Κανείς δεν ξέρει πόσο μεγάλο διάστημα είχε μεσολαβήσει από τότε που πιστοποιήθηκε ότι είναι εντάξει να βγει στην κοινωνία. Ο ρόλος του κράτους και των υποδομών του που υποστηρίζει και παρακολουθεί τέτοιες περιπτώσεις είναι σημαντικός, αλλά δεν θα μπορούσε ο καθένας από εμάς να έχει έναν αστυνομικό από πίσω του».

«Εγώ από ποιον να ζητήσω ευθύνες που κυκλοφορούσε ελεύθερος;»

Η Αλεξάνδρα Τσουκιά, κόρη δράστη και σύζυγος του θύματος, μίλησε αποκλειστικά στο LIVE NEWS για τη δολοφονία του άντρα της από τον πατέρα της και τόνισε ότι είχε γίνει καταγγελία για τον 64χρονο στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης.

«Ο άνθρωπος αυτός, που δολοφόνησε τον σύζυγό μου σήμερα και μας κατέστρεψε, μας απειλούσε και του είχαμε κάνει καταγγελία στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης. Τον είχαν πάει στο ψυχιατρικό κέντρο και, ενώ είχαμε δώσει καταθέσεις για το πόσο κακοποιητικός ήταν, μας πήραν τηλέφωνο από το ψυχιατρείο και μας είπαν πως δεν έχει κάποιο πρόβλημα και θα πήρε εξιτήριο», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Αυτός ο άνθρωπος που κατέστρεψε την οικογένειά μας δεν έχει κάποιο πρόβλημα; Εγώ από ποιον να ζητήσω ευθύνες που κυκλοφορούσε ελεύθερος; Το είχαμε πει και στην αστυνομία. Δεν ξέρω ποιος επέτρεψε να βγει αυτός ο άνθρωπος. Είναι ο μόνος λόγος που βγήκα. Από ποιον να ζητήσω ευθύνες; Εμένα με χτύπησαν τα σκάγια. Αν ήταν ο γιος μου μαζί τι θα γινόταν; Επειδή κάποιος υπέγραψε πως αυτός ο άνθρωπος είναι καλά; Και με πήραν και τηλέφωνο. Ο σύζυγός μου ήταν 39 ετών και πολύ καλός άνθρωπος».

Πηγή: tanea.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ