Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μυστηριώδης θάνατος 42χρονου – Η μαφία της περιοχής & τα κρυπτονομίσματα

Δημοσιεύτηκε

στις

κλειδώνης
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγκλονίζει η υπόθεση του Νίκου Κλειδώνη, ο οποίος αγνοείται και εντείνεται η αγωνία καθώς δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη αν ο ανθρώπινος σκελετός ταυτοποιείται με τον 46χρονο.

Οι ενδείξεις και τα προσωπικά αντικείμενα του νεκρού άνδρα που βρέθηκε σε παραλιακή λεωφόρο, οδηγούν στην ταυτίσει του με τον αγνοούμενο Νίκο Κλειδώνη. Αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση.

Η καταγγελία λίγες μέρες πριν την εξαφάνιση του Νίκου Κλειδώνη σοκάρει.

Στο «Τούνελ» μίλησε ένας αδελφικός φίλος του Νίκου Κλειδώνη και πραγματικά σοκάρουν όσα λέει για την καταγγελία που ο άτυχος νέος ετοιμαζόταν να κάνει στις Αρχές.

«Ο Νίκος ετοιμαζόταν να κάνει καταγγελία σχετικά με μια σπείρα που κυκλοφορούσε στην περιοχή, λίγες μόλις μέρες πριν εξαφανιστεί. Ήθελε να ενημερώσει ανώνυμα την δίωξη Ναρκωτικών και να γράψουμε μαζί το κείμενο της καταγγελίας».

«Δεν άντεχε να βλέπει τα όσα γίνονταν με θύματα και παιδιά χωρίς να αντιδρά κανείς. Φοβόταν όμως πολύ, για αυτό ήθελε να γίνουν όλα χωρίς να ξέρουν ποιος είναιΟ Νίκος ήξερε πως ακριβώς λειτουργεί αυτή η σπείρα και είχε στοιχεία».

«Έλεγε ότι αν τον βρουν κινδυνεύει η ζωή του. Γι αυτό το λόγο σκεφτόταν να κάνει την καταγγελία από καρτοτηλέφωνο ανώνυμα, για να μην φανούν τα στοιχεία του. Λίγες μέρες μετά χάθηκε και τώρα τον βρήκανε νεκρό».




Η μητέρα του Νίκου Κλειδώνη μιλάει στην Αγγελική Νικολούλη

Τα ξημερώματα του Σαββάτου 4 Νοέμβρη, Πολωνός τουρίστας που έκανε την βόλτα του σε βραχώδη περιοχή της παραλιακής λεωφόρου, στην Αλθέα Κορωπίου, εντόπισε έναν ανθρώπινο σκελετό, στο 36ο χιλιόμετρο.

Τα συνοδά στοιχεία τα οποία συνέλεξαν, «μιλούν» για τον 46χρονο Νίκο Κλειδώνη.

Η σορός περισυλλέχθηκε και απεστάλη σε ιατροδικαστές για την περεταίρω ερεύνα.

Το «Τούνελ» με την μητέρα του άτυχου προγραμματιστή και την δικηγόρο της, βρέθηκε στο σημείο που εντοπίστηκε ο σκελετός. Η Αγγελική Νικολούλη, φανερά συγκλονισμένη, περιγράφει τι ένιωσε, όταν οι αστυνομικοί της έδειξαν τα προσωπικά αντικείμενα του γιου της.

Νίκος Κλειδωνης: Σοκάρουν οι εξελίξεις της ιστορίας του αγνοούμενου

«Είδα το ρολόι του, είδα το τηλέφωνο του, αλλά αυτό κυρίως που μου επιβεβαίωσε εκατό τις εκατό ότι ήταν ο Νίκος, είναι μια μπομπονιέρα από τον γάμο του Ανδρέα Παπανδρέου που βρέθηκε στον σάκο που είχε. Την είχε πάρει πιθανότατα να την πουλήσει γιατί ένας κριτικός κάποτε την είχε κοστολογήσει δέκα χιλιάδες ευρώ», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την μητέρα, η σορός του δεν θα μπορούσε να είναι στο σημείο εκείνο τόσο καιρό γιατί κάποιος θα την είχε δει αλλά και λόγω των υψηλών θερμοκρασιών του καλοκαιριού θα είχε μυρίσει.

Θεωρεί ότι κάποιος που είχε ακούσει για τα χρήματα του γιου της σε κρυπτονομίσματα, θα μπορούσε να του είχε κάνει κακό «από φθόνο».

Η δικηγόρος αναρωτιέται «Εδώ κανείς δεν τον είδε;»

Στο σημείο που εντοπίστηκε ο ανθρώπινος σκελετός που φέρεται να είναι του αγνοούμενου Νίκου Κλειδώνη, μίλησε και η δικηγόρος της οικογένειας.

Ανέφερε πως η απόσταση του σημείου είναι κοντινή με το σπίτι του αγνοούμενου Νίκου Κλειδώνη.

Ακριβώς από πάνω βρίσκεται η παραλιακή λεωφόρος και της φαίνεται περίεργο για δύο μήνες κανείς να μην είδε την σορό.

«Από τη στιγμή που επιβεβαιωθεί επίσημα ότι η σορός ανήκει στον Νίκο Κλειδώνη, θα κινηθούμε προς την κατεύθυνση να ανακαλύψουμε ποιος βρίσκεται πίσω από αυτήν την ενέργεια», καταλήγει η δικηγόρος.

Πηγή: vradini.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ