Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μεσολόγγι: Προφυλακιστέος ο κρεοπώλης – Δεν ομολόγησε τη δολοφονία του Μπάμπη

Δημοσιεύτηκε

στις

kreopolis2
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, η σορός του οποίου βρέθηκε έπειτα από 18 ημέρες αναζητήσεων.

Ο 50χρονος απολογήθηκε σήμερα ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα και σύμφωνα με πληροφορίες επέμεινε στην τοποθέτησή του ότι δεν έχει σχέση με το θάνατο του 31χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του κρεοπώλη από το Μεσολόγγι έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Έντονες αποδοκιμασίες

Έξω από τα δικαστήρια Μεσολογγίου βρέθηκε από νωρίς κόσμος και η οικογένεια του Μπάμπη Κούτσικου, η οποία βρισκόταν εκεί όταν πληροφορήθηκε για τον εντοπισμό της σορού του 31χρονου στον Ευαγγελισμό.

Την ώρα που οι αστυνομικοί έβγαλαν τον 50χρονο προκειμένου να επιβιβαστεί στην κλούβα και να οδηγηθεί στις φυλακές, επικράτησε ένταση και άγριες αποδοκιμασίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος αναμένεται τις επόμενες ώρες να μεταφερθεί στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού, μέρος για το οποίο είχε ρωτήσει τους συγκρατούμενούς του στην Ασφάλεια Μεσολογγίου, κατά την πρώτη του κράτηση.

Μεσολόγγι: Η στιγμή που η μητέρα του Μπάμπη μαθαίνει ότι βρέθηκε η σορός του

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ