Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Με διώχνουν από το σπίτι, θα δεις τι θα τους κάνω»: Καρέ – καρέ το μακελειό στη ναυτιλιακή στη Γλυφάδα

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα απίστευτο μακελειό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στη Γλυφάδα, όταν ο 76χρονος Άρης – επιστάτης επί τουλάχιστον 30 χρόνια της οικογένειας Καρνέση – εισέβαλε στα γραφεία της ναυτιλιακής European Product Carriers.

Ο άνδρας δολοφόνησε τη Μαρία Καρνέση (αδελφή του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση), τον Αντώνη Βλασσάκη (σύζυγο της Δέσποινας Καρνέση και CEO της ναυτιλιακής, καθώς και τον Ηλία Κουκουλάρη, πρώην καπετάνιο και υπάλληλο. Μετά τις δολοφονίες δε έδωσε τέλος στη ζωή του στο υπόγειο του κτηρίου με την καραμπίνα, η οποία βρέθηκε δίπλα του.

Ο άνδρας φέρεται να ήταν μεταξύ των απολύτως έμπιστων της εφοπλιστικής οικογένειας Καρνέση. Εργαζόταν για δεκαετίες ως επιστάτης τόσο στην επιχείρηση όσο και στην παραθεριστική κατοικία της οικογένειας στο Τραγονήσι Πεταλιών. Στη συνέχεια, μάλιστα, και επί σειρά ετώ φρόντιζε τη μητέρα των τριών αδελφών Καρνέση, η οποία τον είχε βαφτίσει και Χριστιανό.

Ενώ αρχικά ο λόγος της δολοφονίας φαινόταν πως ήταν η απόλυση του Αιγύπτιου, η οποία έγινε πριν από ένα περίπου χρόνο, νεότερες πληροφορίες θέλουν τον λόγο του πρωτοφανούς μακελειού να είναι άλλος.

Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται πως ο λόγος ήταν η έξωση του 76χρονου από το σπίτι που έμενε στη Γλυφάδα και το οποίο του είχε παραχωρηθεί από την οικογένεια Καρνέση.

Ο άνδρας φέρεται να ειδοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας για την έξωση, κάτι που τον έκανε – συμφωνα με τα σενάρια της ΕΛΑΣ – να βρεθεί στην έδρα της εταιρείας και να ζητήσει τον λόγο από τα θύματά του, πριν επιστρέψει και τους δολοφονήσει.

«Με διώχνουν από το σπίτι, θα δεις τι θα τους κάνω»

Μαρτυρίες των εργαζομένων που ήρθαν αντιμέτωποι με τον δράστη είναι ενδεικτικές του μένους του:

Τον είδα να ανεβαίνει από το υπόγειο. Κρατούσε ένα σακβουαγιάζ. Κατάλαβα ότι μέσα είχε όπλο. Τι πας να κάνεις τον ρώτησα. Με διώχνουν από το σπίτι, θα δεις τι θα τους κάνω, μου είπε. Θα τους σκοτώσω και θα αυτοκτονήσω, φύγε από εδώ, συνέχισε νευριασμένος.

Πάω να καθαρίσω τα αφεντικά, δεν θα πειράξω τους εργαζόμενους, μου είπε. Πήρα αμέσως την αστυνομία, και λίγα λεπτά μετά άκουσα τους πυροβολισμούς, ανέφερε ο φύλακας του κτηρίου.

«Ακούσαμε φασαρία, κάποιον να φωνάζει ‘Άρη τι κάνεις εκεί;’», ανέφερε άλλη εργαζόμενη σύμφωνα με το ΣΚΑΙ.

Εγώ και η συνάδελφος είχαμε δει τον ‘Άρη’ με το όπλο και μετά ακούσαμε τους πυροβολισμούς σαν να σείστηκε το κτίριο. Τρέξαμε και μπήκαμε στον χώρο που είχαμε μία μικρή κουζίνα και τουαλέτα και κλειδώσαμε την πόρτα.

Μετά από κάποια ώρα ήρθαν οι αστυνομικοί, μας απεγκλώβισαν και μας απομάκρυναν από το κτίριο. Έψαχναν να βρουν τον ‘Άρη’, δεν τον είχαν βρει και τον αναζητούσαν. Μας ρώτησαν αν είδαμε που είχε πάει, αλλά εμείς δεν ξέραμε.

Καρέ – καρέ το μακελειό

Οι νεότερες πληροφορίες για το χρονικό του εγκλήματος θέλουν τον 76χρονο να φτάνει στα γραφεία περί τις 10:10 το πρώι και να κατευθύνεται αμέσως στο γραφείο της 77χρονης ιδιοκτήτριας.

Εκεί τσακώνονται έντονα ,όπως αναφέρουν οι μάρτυρες. Εκείνη τον πετάει έξω από το γραφείο της λέγοντάς του να πάρει τα πράγματά του και να φύγει από το σπίτι – ιδιοκτησίας της γιαγιάς της οικογένειας που του είχε παραχωρήσει η οικογένεια.

Εκείνος εξοργισμένος κατεβαίνει στο πάρκινγκ της εταιρίας, παίρνει το σάκο με την καραμπίνα και το περιστροφο, ανεβαίνει στον πρώτο όροφο, κλωτσά την πόρτα και στην συνέχεια πυροβολεί στο χέρι την ιδιοκτήτρια η οποία προσπαθεί να βρει καταφύγιο στο γραφείο του γαμπρού της, τον οποίο επίσης πυροβολεί με την καραμπίνα.

Στο σημείο αυτό ο πρώην καπετάνιος επιχειρεί να τον αφοπλίσει και φαίνεται ότι καταφέρνει προσωρινά να το κάνει αποσπώντας για λίγο την καραμπίνα του δράστη.

Τότε όμως βγάζει και πυροβολεί τον 75χρονο στην πλάτη και το σώμα με περίστροφο που είχε επίσης στην κατοχή του. Στη συνέχεια αρπάζει και πάλι την καραμπίνα και πυροβολεί την ιδιοκτήτρια στο κεφάλι.

Αφού σκοτώνει τα τρία θύματά του αναζητά και την αδερφή της ιδιοκτήτριας, η οποία απ’ ότι φαίνεται ήταν στον δεύτερο όροφο του κτηρίου. Όταν οι αστυνομικοί μπαίνουν στο κτήριο, κατεβαίνει στο υπόγειο όπου δίνει τέλος στη ζωή του.

«Έφαγε τη σφαίρα πισώπλατα όταν προσπάθησε να του πάρει την καραμπίνα»

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν έξω από την ναυτιλιακή με την κόρη του υπαλλήλου να ρωτά έντρομη για την τύχη του πατέρα της, που εργαζόταν στο λογιστήριο.

Όπως ανέφερε η μητέρα και σύζυγος του εκλιπόντα, «μου είπε η κόρη μου γιατί κι εκείνη εργαζόταν εκεί αλλά είχε αναρρωτική, μου είπε ότι ήταν στον πρώτο όροφο. Η κόρη μου έχει φύγει με τις πιτζάμες και έχει πάει με ταξί κάτω. Ο γαμπρός μου ο ένας είναι εκεί και ο άλλος έχει πάει να πάρει τα παιδιά από το σχολείο».

Στο Mega, όμως, μίλησε κι η κόρη του καπετάνιου:

«Ήταν στον πρώτο όροφο, δεν ξέρω τι έχει γίνει. Βγήκα χθες από το νοσοκομείο και τώρα έγινε αυτό. Όλο αυτό. (σ.σ Ξέρω) Ότι μόνο ένας αυτοκτόνησε, ένας Αιγύπτιος. Είναι τρεις νεκροί, εκ των οποίων ο ένας είναι ο πατέρας μου. Κατευθύνομαι προς το σπίτι. (σ.σ Ο πατέρας μου) Πήγε να αφοπλίσει για να μην σκοτωθεί κανείς και τους σκότωσε όλους. Είναι η αστυνομία μέσα, δεν μπορούσα να μπω. Είμαστε σε κατάσταση που πάμε σπίτι, έχουμε να αντιμετωπίσουμε τη μητέρα μου. Πραγματικά είμαστε όλοι σε πολύ άσχημη κατάσταση».

 

 

Πηγή: dikaiologitika

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ