Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μάνδρα: Ομολόγησε ο 14χρονος ότι σκότωσε τον 17χρονο αδερφό του

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο14χρονος ομολόγησε στις Αρχές πως εκείνος σκότωσε κατά λάθος τον 17χρονο αδελφό του, το βράδυ της Πέμπτης (3/11) στη Μάνδρα και, σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή Tlive κατευθύνεται στο σημείο του φονικού με περιπολικό για να υποδείξει στους αστυνομικούς το μέρος που πέταξε την καραμπίνα.

Η υπόθεση πήρε αυτή την τροπή ενώ ο ανήλικος ήταν στη ΓΑΔΑ μαζί με τον πατέρα του και κατέθετε για εννέα συνολικά ώρες, με αστυνομικές πηγές να αναφέρουν πως ο μικρός έπεσε σε αντιφάσεις στα λεγόμενά του αναφορικά με το πώς βρέθηκε νεκρός ο αδελφός του έχοντας μία σφαίρα στον αυχένα.

Δείτε το βίντεο:

 

Μάλιστα, οι εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι καταιγιστικές καθώς λίγο νωρίτερα, ο δικηγόρος του πατέρα και του 14χρονου αδερφού έκανε γνωστό ότι αποσύρεται από την υπόθεση μόλις πληροφορήθηκε πως υπάρχουν καταγγελίες στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για κακοποίηση των παιδιών από τον πατέρα. Μάλιστα, ο κ. Θεοδωρόπουλος μιλώντας στο Tlive έκανε γνωστό πως έχει πληροφορηθεί και για άλλο ανήλικο παιδί της οικογένειας που στο παρελθόν έχει χαθεί.

Ο δικηγόρος ξεκαθάρισε πως δεν ενημερώθηκε ποτέ από τον πατέρα της οικογένειας για όλα αυτά και πλέον διαβεβαίωσε πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί άλλο με την εν λόγω υπόθεση. Δεν πρόλαβε μάλιστα καν να σχολιάσει την αποκάλυψη της ρεπόρτερ του Tlive που εντόπισε καραμπίνα σε κοντινό σημείο από τη δολοφονία του ανήλικου. Πρόλαβε μόνο να πει πως ο πατέρας του είχε ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει όπλο στην οικογένεια, ούτε κάποια διαφορά μεταξύ των δύο αδελφών.

Περισσότερα σε λίγο…

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ