Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κύκλωμα πορνείας: Η 17χρονη περιγράφει πώς μπλέχτηκε στα «δίχτυα» των μαστροπών και «καίει» την 25χρονη

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην κατάθεση της στις αρχές η 17χρονη, που έπεσε θύμα του κυκλώματος πορνείας, περιγράφει με λεπτομέρειες τον τρόπο με τον οποίο μπλέχτηκε στα «δίχτυα» του κυκλώματος μαστροπών, που εξαρθρώθηκε πρόσφατα από την αστυνομία.

«Την πρώτη φορά, η 25χρονη πήγε εμένα και την 15χρονη φίλη μου σε έναν άνδρα που ήθελε μόνο να μας βλέπει γυμνές. Έδωσε σε εμένα 350 ευρώ και στη φίλη μου 450 ευρώ. Από αυτά δώσαμε 50 ευρώ η καθεμία στην 25χρονη. Η 25χρονη μας είπε ότι αν αυτός ο κύριος μας θέλει ξανά θα ειδοποιήσει εκείνη.

Σε αυτό το ραντεβού πήγαμε με τον φίλο της τον ταξιτζή που δεν τον πληρώναμε όταν μας πήγαινε κάπου» αποκάλυψε η 17χρονη, σύμφωνα με το Mega.

«Με την 25χρονη τσακωθήκαμε κάποια στιγμή γιατί είχε πιάσει το αγόρι μιας φίλης μου και του είπε ότι εκδιδόμαστε. Επίτηδες για να χωρίσει. Έστελνε φωτογραφίες μου σε άντρες και τους έλεγε ‘’θες να σου κανονίσω με την κοπέλα’’, χωρίς να ρωτήσει και μετά όλοι αυτοί μου έστελναν μηνύματα στα σόσιαλ. Εγώ τους έλεγα ‘’όχι’’», εξήγησε η ανήλικη.

«Συναντιόμασταν στο καφέ που δούλευε το αγόρι της που ήταν ανακατεμένος σε όλο αυτό, ήξερε. Έβλεπα τα άλλα κορίτσια με πολλά χρήματα και με ψώνια και μου έλεγαν ότι τους τα παρείχε η δουλειά που έκαναν με την 25χρονη.

Στην παρέα ήταν και μια «Έλενα» πιο μεγάλη, η οποία το είχε κάνει επάγγελμα όλο αυτό. Με εκείνη εγώ δεν τα πήγαινα καλά και είχα τσακωθεί γιατί έβαζε μια φίλη μου να εκδίδεται για 100 ευρώ. Ποτέ δεν είπα τίποτα σε κανέναν. Τα κρατούσα όλα μέσα μου και τα συζητούσα μόνο με τα κορίτσια που ήξεραν. Η αδερφή μου μόλις είδε τα μηνύματα στο κινητό μου έτρεξε να κάνει την καταγγελία», κατέληξε η 17χρονη.

«Δώσαμε 50 ευρώ η καθεμία στην 25χρονη»

Ένα ακόμη θύμα του κυκλώματος, η οποία αναφέρεται στην 25χρονη Μαρία, την φερόμενη «εγκέφαλο» του κυκλώματος, είπε στην κατάθεσή της: «Την 25χρονη την είχα γνωρίσει σε μια πλατεία στο Περιστέρι. Κάναμε παρέα.

Της είπα πως οι δικοί μου είχαν οικονομικά προβλήματα πως έβγαινα μια φορά στο τόσο και πως δεν είχα χρήματα για ρούχα, για να φτιάξω τα νύχια και τις βλεφαρίδες μου. Μου είπε ότι υπήρχε ένα άτομο που θα μπορούσε να με βοηθήσει. Δεν ήθελα να το κάνω, αλλά δεν με πίεσε κιόλας.

Συναντήθηκα με ένα άτομο και μου έδωσε 200 ευρώ. Από αυτά η Μαρία πήρε τα 50. Από όλες τις κοπέλες αυτά τα χρήματα έπαιρνε. Πήγα μαζί του, δυο – τρεις φορές. Το έκανα μόνο για τα λεφτά».

Τώρα οι Αρχές «ξετινάζουν», κυριολεκτικά, το αμαρτωλό πελατολόγιο για να φτάσουν και σε όσους ακόμα πρέπει να λογοδοτήσουν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ