Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ιωάννινα: 71χρονος σκότωσε 35χρονο που μπήκε στο σπίτι του να τον ληστέψει

Δημοσιεύτηκε

στις

Αστυνομία
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Φονική συμπλοκή το βράδυ της Παρασκευής στο χωριό Χίνκα του Δήμου Ζίτσας, στα Ιωάννινα.

Ένας 71χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων για ανθρωποκτονία και παραβάσεις περί όπλων, καθώς φέρεται να σκότωσε έναν 35χρονο διαρρήκτη.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες από τις ιστοσελίδες epiruspost και epirusnews, όπως καταγγέλθηκε ο 35χρονος άνδρας, με καταγωγή από τα Ιωάννινα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του εισέβαλε στο σπίτι του ηλικιωμένου που διαμένει μόνιμα στο εξωτερικό και βρίσκεται στο χωριό για καλοκαιρινές διακοπές. Ο 35χρονος είχε μαζί του μεταλλική ραβδο  και στιλέτο.

Έπειτα από έντονο διαπληκτισμό, ο 35χρονος φέρεται χτύπησε τον ηλικιωμένο με τη ράβδο.  Ο 71χρονος ζητούσε από τον άνδρα να φύγει από το σπίτι. Όταν ο 35χρονος προσπάθησε να τον χτύπησε με έναν σουγιά, εκείνος τον απείλησε με ένα παλιό όπλο που είχε στο σπίτι του και τον πυροβόλησε, τραυματίζοντάς τον στη θωρακική κοιλότητα.

Ο 35χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο ΚΥ Βουτσαρά ενώ στο σημείο έσπευσε Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ  από τα Ιωάννινα. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χατζηκώστα όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών κατέληξε . Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας  με τον ηλικιωμένο να συλλαμβάνεται ενώ για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη χθες το βράδυ σε χωριό των Ιωαννίνων από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων ηλικιωμένος ημεδαπός, για ανθρωποκτονία και παραβάσεις περί όπλων.
Ειδικότερα, ο ηλικιωμένος κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε μέσα στο σπίτι του ημεδαπό.

Όπως καταγγέλθηκε, ο ημεδαπός είχε εισέλθει στο σπίτι του συλληφθέντα από ανασφάλιστο σημείο φορώντας κουκούλαενώ με μεταλλική ράβδο που έφερε χτύπησε τον ηλικιωμένο.
Στη συνέχεια, ο ηλικιωμένος τον απείλησε με περίστροφο που διατηρούσε στο σπίτι του προκειμένου να αποχωρήσει και τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον θανάσιμα, όταν ο ημεδαπός επιχείρησε να τον πλήξει με σουγιά που έφερε μαζί του.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης κατασχέθηκαν:

• περίστροφο μάρκας WESSON & HARRINGTON, διαμετρήματος 0,32mm,
• κάλυκας,
• – 4- φυσίγγια,
• μεταλλική ράβδος,
• σουγιάς,
• κουκούλα και ζεύγος γαντιών εργασίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ