Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η πρόγνωση του καιρού για την Κρήτη και την υπόλοιπη χώρα

Δημοσιεύτηκε

στις

ουρανός με ήλιο και σύννεφα
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δείτε την πρόγνωση του καιρού σήμερα Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου για την Κρήτη αλλά και ολόκληρη τη χώρα.

Σήμερα στην Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις.

Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και στα ανατολικά τοπικά έως 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 20 έως 29 και στην Κρήτη έως 32 βαθμούς Κελσίου.




Ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα:

 




Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023 σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες θα είναι πυκνότερες στα ηπειρωτικά. Τις θερμές ώρες της ημέρας λίγοι όμβροι θα εκδηλωθούν σε ορεινά ηπειρωτικά τμήματα, κυρίως στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα στο Ιόνιο και στα κεντρικά ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 11 έως 28-29 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 14 έως 32-33, στην Ήπειρο από 14 έως 33 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 14 έως 32, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 16 έως 32-34 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 32 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 18 έως 30-32 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 33-34 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις που θα φτάνουν τα 4 μποφόρ στο Ιόνιο και στα 5-6 μποφόρ στο Αιγαίο. Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις, πυκνότερες μετά το μεσημέρι, με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τις θερμές ώρες της ημέρας από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς.

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 έως 5 και από το απόγευμα πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: newsbomb

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ