Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γκάζι: Κρύβεται στην Ελλάδα ο «πιστολέρο» που πυροβόλησε τους Κρητικούς – Ειδικό σχέδιο της ΕΛΑΣ για τη σύλληψή του

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛΑΣ ο πιστολέρο που πυροβόλησε τους τρεις Κρητικούς βρίσκεται ακόμα στην Ελλάδα.

Στην Ελλάδα βρίσκεται ακόμα – σύμφωνα με πληροφορίες – ο δράστης των πυροβολισμών στο Γκάζι.

Μάλιστα για τη σύλληψή του η ΕΛΑΣ έχει εκπονήσει ειδικό σχέδιο καθώς πρόκειται για έναν ιδιαίτερα επικίνδυνο κακοποιό κάτι που φαίνεται από τον τρόπο που έδρασε.

Μάλιστα, έχει γίνει γνωστό ότι πρόκειται για αρχηγό σπείρας με συμμετοχή σε πολλαπλές ένοπλες ληστείες σε βενζινάδικα, καζίνο αλλά και σε τράπεζες στον Αυλώνα της αλβανίας. Μάλιστα, το 2012 είχε συλληφθεί έπειτα από ένοπλη ληστεία, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε ανοίξει πυρ κατά αστυνομικών.

Τότε κρυβόταν στο σπίτι ενός φίλου του και είχε συλληφθεί, καθώς εκείνο που τον πρόδωσε ήταν ότι μετά τους πυροβολισμούς είχε βγάλει την κουκούλα του, με αποτέλεσμα να τον «πιάσει» η κάμερα ασφαλείας.

Στην Αλβανία κυκλοφορούσε με Καλάσνικοφ και είχε ανοίξει πυρ κατά συμπατριωτών του αστυνομικών. Το 2013 είχε καταδικαστεί σε 13 χρόνια φυλάκισης αλλά αποφυλακίστηκε περίπου το 2020.

Ο αδερφός του έπεσε νεκρός από πυρά αντίπαλης συμμορίας και από τη μέρα της δολοφονίας του ο 37χρονος σήμερα κακοποιός κυκλοφορούσε με την ταυτότητα του αδερφού του.

«Υποσχόμαστε ότι δεν θα σταματήσει η έρευνα μέχρι να βρεθεί και ο δεύτερος δράστης», λέει, μιλώντας στο MEGA, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου.

Για το αιματηρό επεισόδιο στο Γκάζι μίλησε ο πατέρας των δύο νεαρών Κρητικών που τραυματίστηκαν μαζί με φίλο τους από τις σφαίρες των δύο Αλβανών μπράβων, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Όπως εξηγεί ο πατέρας των δύο αδερφών, η παρέα των γιων του περίμενε για ταξί όταν ξαφνικά ένα τζιπ πέρασε και στάθμευσε κοντά τους, με τον οδηγό να κατεβαίνει από το όχημα, να τραβάει το όπλο του και να πυροβολεί κατά των Κρητικών, τραυματίζοντάς τους.

«Τα παιδιά περιμέναν ταξί να τους πάρει και πέρασαν από εκεί, τους πυροβολήσαν στο κεφάλι. Είχανε περάσει πολύ ωραία γελάγανε απέξω, πέρασε ένα τζιπ, σταμάτησε κατέβηκε και τους πυροβόλησε στο κεφάλι. Καμία διένεξη κανένας καυγάς», σημείωσε ο πατέρας του 28χρονου και του 33χρονου από την Κρήτη μιλώντας στον Alpha.

«Κανένας δεν ενόχλησε κανέναν, ούτε είχαν ξανασυναντηθεί, όυτε τους είχαν ξαναδεί. Σταμάτησαν και τους πυροβόλησαν σαν να έκαναν σκοποβολή. Τα παιδιά μας είναι σοβαρά ήρθαν για το γάμο, διασκεδάσαν και θέλανε να φύγουνε», δήλωσε επίσης.

Όσο για τους κακοποιούς ένας εκ των οποίων βρίσκεται στα χέρια της ΕΛΑΣ, ενώ σε βάρος του άλλου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, ο πατέρας των τραυματιών είπε:

«Αυτούς τους πιάνουνε και τους βάζουν και τους βγάζουνε. Τους αλήτες που πιάνουν και τους βάζουν και τους φέρνει η Αστυνομία και πάτε στους δικαστές και τους αφήνουν και φεύγουν».

Όπως είπε και ένα μέλος από την παρέα των Κρητικών, δεν προηγήθηκε καυγάς: «Όχι καμία σχέση. Στον δρόμο ήμασταν όλοι. Αναίτια κατέβηκαν και μας πυροβόλησαν. Δεν συνέβη τίποτα».




 

Δεν είχαν προκαλέσει ποτέ οι τρεις Κρητικοί – Τι λέει ο ιερέας που πάντρεψε τον 33χρονο

Ο ένας εκ των τριών Κρητικών που δέχθηκαν τους πυροβολισμούς δίνει μάχη για τη ζωή του καθώς δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι, την οποία μάλιστα οι γιατροί προσπάθησαν να αφαιρέσουν με δεύτερο χειρουργείο.

Σύμφωνα με το MEGA, ο 33χρονος βαριά τραυματίας είχε παντρευτεί πριν από λίγες εβδομάδες, συγκεκριμένα την 1η Δεκεμβρίου, στα Μάλια στην Κρήτη.

Ο ιερέας που πάντρεψε τον Κρητικό μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό για το αιματηρό περιστατικό λέγοντας αρχικά: «Η 16η δεκεμβρίου είναι για μας μία αποφράδα ημέρα. Όταν ακούσαμε το γεγονός αυτό μείναμε έκπληκτοι, δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει ή αν ήταν αυτά τα ίδια παιδιά. Και οι οικογένειές τους είναι πάρα πολύ ηθικές, είναι οικογενειακοί μου φίλοι και τα παιδιά πολύ ήσυχα. Τίποτα δεν έδειχνε ότι θα γινόταν ένα τέτοιο πράγμα.»

Ο εφημέριος Εμμανουήλ Πετσαλάκης, ο οποίος πάντρεψε το ζευγάρι και βάφτισε και τα δύο παιδιά του δήλωσε ότι «δεν έχουν προκαλέσει, δεν έχουν δώσει δικαιώματα. Όλη η κοινωνία είναι συντετριμμένη».

Σε ο,τι αφορά τον γάμο για τον οποίο έγινε το μπάτσελορ πάρτυ στην Αθήνα, το οποίο βάφτηκε με αίμα, όπως εξήγησε «η ημερομηνία είχε κλείσει για 29 Δεκεμβρίου, αλλά η νύφη και ο γαμπρός δεν έχουν αποφασίσει ακόμα τι θα κάνουν».

Παρόλο που ο γαμπρός του γάμου δεν είναι μεταξύ των τραυματιών της συμπλοκής, το ζευγάρι σκέφτεται τώρα, εάν θα γίνει ο γάμος τους.




Γκάζι: Αυτός είναι ο πιστολέρο που πυροβόλησε τους Κρητικούς – Είχε απελαθεί κι επέστρεψε

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ