Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γκάζι: Αυτός είναι ο 33χρονος Αλβανός που συνελήφθη για τους πυροβολισμούς στους Κρητικούς

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καθόλου άγνωστος στις Αρχές δεν ήταν ο 33χρονος Αλβανός που συνελήφθη για συνέργεια και απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή στην υπόθεση με τους πυροβολισμούς στο Γκάζι.

Ο 33χρονος που ήταν συνοδηγός στο τζιπ με τον Αλβανό πιστολέρο εμπλέκεται σε υποθέσεις ναρκωτικών και διακίνηση μεταναστών. Μάλιστα, στα 18 του φέρεται να είχε πάρει μέρος μέρος σε διακίνηση μεταναστών και δύο χρόνια αργότερα κατηγορήθηκε για διακίνηση ναρκωτικών στο Πρωτοδικείο Θεσπρωτίας.

Το όνομα του 33χρονου σήμερα Αλβανού εμπλεκόταν σε εγκληματική οργάνωση για κλοπές, όπλα και ναρκωτικά. Μάλιστα, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Β/Α Αττικής για απόπειρα ανθρωποκτονίας, βαριά σωματική βλάβη και περί όπλων, ενώ το 2019 από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών κατηγορήθηκε για εγκληματική οργάνωση που αφορά υποθέσεις πλαστογραφίας και κλοπών.




Το Πρωτοδικείο Πάτρας είχε διατάξει περιοριστικούς όρους, με την υποχρέωση να εμφανίζεται μία φορά το μήνα στο ΤΑ Μελισσίων.




Γκάζι: Ποινική δίωξη για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή στον 33χρονο

Ο 33χρονος φέρεται να είπε:«Εγώ έριξα ένα χαστούκι». Μάλιστα, υποστήριξε ότι δεν περίμενε ποτέ ότι ο 37χρονος Αλβανός θα έβγαζε το όπλο και θα πυροβολούσε εν ψυχρώ τους τρεις Κρητικούς. «Ήταν ένας καυγάς του δρόμου. Εγώ έριξα ένα χαστούκι. Δεν περίμενα ότι ο άλλος θα πυροβολήσει», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 33χρονος.

Ο κατηγορούμενος ως συνεργός, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του, οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας, από την οποία ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη το πρωί.

Ήδη η 29η τακτική ανακρίτρια, που ανέλαβε την υπόθεση, εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον δράστη των πυροβολισμών, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί από τις Αρχές και πλέον καταζητείται, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Γκάζι: Κυκλοφορούσε με το όνομα του νεκρού αδερφού του ο Αλβανός πιστολέρο

Μέλος εγκληματικής οργάνωσης είναι ο πιστολέρο που αναζητείται από τις Αρχές γιατί πυροβόλησε εν ψυχρώ τρεις Κρητικούς στο Γκάζι, οι οποίοι ήταν εκεί για ένα μπάτσελορ πάρτι.

Μάλιστα, τον χαρακτηρίζουν ως αρχηγό με συμμετοχή σε πολλαπλές ένοπλες ληστείες σε βενζινάδικα, καζίνο αλλά και σε τράπεζες στον Αυλώνα της αλβανίας. Μάλιστα, το 2012 είχε συλληφθεί έπειτα από ένοπλη ληστεία, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε ανοίξει πυρ κατά αστυνομικών.

Τότε κρυβόταν στο σπίτι ενός φίλου του και είχε συλληφθεί, καθώς εκείνο που τον πρόδωσε ήταν ότι μετά τους πυροβολισμούς είχε βγάλει την κουκούλα του, με αποτέλεσμα να τον «πιάσει» η κάμερα ασφαλείας.

Στην Αλβανία κυκλοφορούσε με Καλάσνικοφ και είχε ανοίξει πυρ κατά συμπατριωτών του αστυνομικών. Το 2013 είχε καταδικαστεί σε 13 χρόνια φυλάκισης αλλά αποφυλακίστηκε περίπου το 2020.

Ο αδερφός του έπεσε νεκρός από πυρά αντίπαλης συμμορίας και από τη μέρα της δολοφονίας του ο 37χρονος σήμερα κακοποιός κυκλοφορούσε με την ταυτότητα του αδερφού του.




Την ίδια στιγμή, νέο βίντεο ντοκουμέντο δευτερόλεπτα μετά τους πυροβολισμούς δημοσίευσε το Mega. Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ο σοβαρά τραυματισμένος Κρητικός να κείτεται στο έδαφος και γύρω του να υπάρχει κόσμος.




 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ