Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φωτιά στην Αττική: Καίγονται σπίτια σε Βαρυμπόμπη και Θρακομακεδόνες

Δημοσιεύτηκε

στις

Φωτιά στην Αττική
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τις δραματικές στιγμές που ζει η χώρα μας. Τα ξημερώματα του Σαββάτου η φωτιά μπήκε στους Θρακομακεδόνες και κατακαίει σπίτια. Την ίδια στιγμή, υπεράνθρωπη είναι η μάχη των πυροσβεστών για να μπορέσουν να περιορίσουν τις αναζωπυρώσεις στην Βαρυμπόμπη, περιοχή στην οποία επίσης η πύρινη λαίλαπα καταστρέφει τις περιουσίες των κατοίκων.

Οι φλόγες είναι πλέον στους δρόμους που βρίσκονται στους πρόποδες του βουνού, στην άκρη του οικισμού, στις οδούς Φλωρίνης, Καστοριάς, Εδέσσης, Στρωμνίτσης, Δημ. Πολιορκητού, Κοζάνης, Ημαθίας, Ναούσης και καίνε τα πάντα στο πέρασμά τους.

Η μέρα που ξημερώνει για τις συγκεκριμένες περιοχές είναι πολύ δύσκολη, καθώς οι ισχυροί άνεμοι οδηγούν τη φωτιά ολοένα και πιο μέσα στον οικισμό. Οι κάτοικοι τρέχουν να σωθούν, ενώ όπως επιβεβαίωσε ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θανάσης Αυγερινός υπάρχουν πολίτες που δεν έχουν ανταποκριθεί στις ειδοποιήσεις για εκκένωση, κάνοντας έτσι το έργο των ανδρών της Πυροσβεστικής ακόμα πιο δύσκολο.

Σημειώνεται ότι αργά το απόγευμα της Παρασκευής έφτασε μήνυμα από το 112 σε όσους βρίσκονταν στην ευρύτερη περιοχή των Θρακομακεδόνων, με εντολή για άμεση εκκένωση.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες στο Newsbomb

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ