Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δολοφονία στην Κω: Βρέθηκε DNA στα νύχια της Αναστάζια – Στενεύει ο κλοιός για τον δολοφόνο

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Αναστάζια στο νησί της Κω.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, βρέθηκε DNA στα τεχνητά νύχια της 27χρονης από την Πολωνία. Το κουβάρι της δολοφονίας της Αναστάζια ξεδιπλώνεται ολοένα και περισσότερο. Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι η κάρτα sim από το κινητό τηλέφωνό της μεταφέρθηκε Στα εργαστήρια της αστυνομίας.

Όσον αφορά στον 32χρονο από το Πακιστάν, που εξακολουθεί να κρατείται από τις Αρχές και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και βιασμό, θυμίζουμε ότι θα απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη.

Το κουβάρι της άγριας δολοφονίας στην Κω, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, ξεδιπλώνεται ολοένα και περισσότερο, με τις τελευταίες πληροφορίες να λένε ότι ο βασικός ύποπτος είχε δύο κινητά τηλέφωνα (όχι ένα) και τις κινήσεις που έκανε για να καλύψει τα ίχνη του τις έκανε στη μία από τις δύο συσκευές.

Ωστόσο, ο άνδρας δεν κατάφερε να μπερδέψει τις Αρχές, διότι είχε το εν λόγω κινητό συνδεδεμένο με το e-mail του. Έτσι, η αστυνομία μπόρεσε ν’ ανακτήσει τα διαγραμμένα δεδομένα.

Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 27χρονος είχε σβήσει δεδομένα από το κινητό του, το οποίο ανά τακτικά χρονικά διαστήματα το έβαζε σε λειτουργία πτήσης.

Ο βασικός ύποπτος φέρεται, δε, να έψαχνε στο διαδίκτυο εφαρμογές που διαγράφουν από την κάρτα μνήμης τις διαδρομές που έχει κάνει ο κάτοχος ενός κινητού, προτού προχωρήσει στο έγκλημα.

Παράλληλα, η κάρτα sim από το κινητό τηλέφωνο της κοπέλας εξετάζεται στα εργαστήρια της αστυνομίας.

Στοιχεία που μπορεί προκύψουν από την εξέταση αυτή, ενδέχεται ν’ αποδειχτούν καταλυτικά για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές εξακολουθεί να κρατείται από τις Αρχές και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και βιασμό, θυμίζουμε ότι θα απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη.

Το χρονικό της δολοφονίας

Τη Δευτέρα 12 Ιουνίου ήταν το ρεπό της Αναστάζια. Περίμενε τον σύντροφό της, Μιχάλ, να σχολάσει στις 22.00 για να πάνε για ποτό. «Είχαν δώσει ραντεβού σε ένα μπαρ με τον Μιχάλ και η κόρη μου δεν έφτασε ποτέ εκεί», ανέφερε ο πατέρας της 27χρονης.

Αφού γευμάτισε πρόχειρα σε ψητοπωλείο της περιοχής, στις 21.00 το βράδυ κάμερα κλειστού κυκλώματος την κατέγραψε να ψωνίζει στο μίνι μάρκετ.

Ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ το επιβεβαιώνει: «Ψώνισε κάποια πράγματα από εδώ. Μετά βγήκε έξω. Κάθισε εκεί στο πεζούλι πάνω. Μόνη της ήταν στην αρχή μετά ήταν μια παρέα και μετακινήθηκε προς τα εκεί».

Κι αυτή είναι η μοιραία συνάντηση. Μια συνομιλία λίγων λεπτών έπεισε το νεαρό κορίτσι από την Πολωνία να ακολουθήσει τον άντρα από το Μπαγκλαντές, παρά το γεγονός πως της ήταν παντελώς άγνωστος σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Αρχών.




Πηγή: newsit.gr

Φως στο Τούνελ: Φρικιαστική αποκάλυψη για τη δολοφονία της 27χρονης στην Κω – «Είχε κόψει από ένα δάχτυλο σε κάθε χέρι»

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ