Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χαλκίδα: «Το θύμα είχε βιάσει την κόρη μου σε πάρτι», λέει ο πατέρας της δολοφόνου

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέα τροπή δίνουν στην υπόθεση του άγριου εγκλήματος στη Χαλκίδα, όπου 39χρονη σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές τον 42χρονο άνδρα μπροστά στα μάτια της γυναίκας του, όσα δήλωσε ο πατέρας της δράστιδος μιλώντας στο Star.

«Ψάξαμε να βρούμε το πρόβλημα και μας ομολόγησε ότι πριν τον γάμο της είχε πέσει θύμα βιασμού από το θύμα, μια βραδιά σε ένα γλέντι. Δεν το είχε πει σε κανέναν, δεν το είχε καταγγείλει. Μας είπε επίσης ότι τα τελευταία χρόνια το θύμα διέδιδε στο χωριό ότι είχαν ερωτικές σχέσεις. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να επηρεαστεί ο γαμπρός μας και να αντιδρά βίαια. Την είχαμε δει με σημάδια στο μάτι», ανέφερε ο πατέρας της.

Σύμφωνα με τον πατέρα της 39χρονης, τα τελευταία τρία χρόνια η κόρη του άλλαξε συμπεριφορά: «Βλέπαμε πράγματα που δε μας άρεσαν. Βλέπαμε την κόρη μας να κακοποιείται, να απομονώνεται, δε σήκωνε τα τηλέφωνα, δεν ασχολιόταν με το σπίτι της, όπως έκανε στο παρελθόν. Ανησυχήσαμε. Μας είχε πει μια κουβέντα για διαζύγιο, αλλά ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος το ήθελε», είπε.

Είχα κόψει τις φιλικές επαφές το θύμα και ο σύζυγος της 38χρονης

Σύμφωνα με τον πατέρα της 38χρονης κατηγορούμενης, η κόρη του και ο γαμπρός του παρά τα προβλήματα που φέρονται να αντιμετώπιζαν, δεν ήθελαν να πάρουν διαζύγιο ενώ ισχυρίζεται, ότι ο ξυλουργός και ο γαμπρός του είχαν κόψει τις φιλικές επαφές.

Στη συνέχεια ο πατέρας της 38χρονης πρόσθεσε ότι δεν του είχε πει μέχρι πρόσφατα ότι το θύμα την είχε κακοποιήσει. «Σε μια συζήτηση ο γαμπρός μου, μού είχε πει ότι αν δεν είχε παιδιά θα σκότωνε τον 42χρονο. Εγώ τον γνώριζα, αλλά δεν ήξερα ότι είναι εκείνος με τον οποίο είχαν πρόβλημα η κόρη και ο γαμπρός μου. Υπάρχει ένα θύμα, είναι τραγικό, έχουν τη συμπόνια μου».

Αμίλητη η 38χρονη για τη δολοφονία

Από την πλευρά της, η 38χρονη που κατηγορείται για την εξακολουθεί να είναι αμείλικτη προς τους αστυνομικούς.

Πηγή: ethnos

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ