Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Η μετακόμιση της Μελίνας Ασλανίδου στα Χανιά λόγω… του μεγάλου της έρωτα | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Γνωρίζαμε για τον μεγάλο έρωτα που βιώνει με τον Κρητικό κομμωτή, όμως δεν γνωρίζαμε ότι για χάρη του έχει εγκατασταθεί στην Κρήτη για να απολαμβάνουν τον έρωτά τους

Η Μελίνα Ασλανίδου έχει εγκατασταθεί πλέον μόνιμα στα Χανιά, ιδιαίτερη πατρίδα του αγαπημένου της Βασίλη Μουντάκη και μιλάει γι’ αυτό αλλά και για μία πολύ δυνατή στιγμή της με την οικογένειά της!

Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι ζει όπως ακριβώς θέλει πλέον και τόνισε πως επειδή και εκείνη έχει μεγαλώσει στην επαρχία και σε κλειστή κοινωνία, χαίρεται που γνωρίζει τους ανθρώπους της καθημερινότητάς της με τα μικρά τους ονόματα. Επίσης, η Μελίνα εκμυστηρεύτηκε στην εκπομπή DOT μία δυνατή στιγμή της με τον πατέρα της, στα πρώτα βήματα της καριέρας της, όταν εκείνος ακόμα δεν γνώριζε ότι τραγουδάει η κόρη του: «Όταν το ανακάλυψε ο πατέρας μου ότι τραγουδούσα, μού είπε ότι όπως είσαι παίρνεις τα πράγματα σου και γυρίζεις στο σπίτι» και είπα «δεν μπορώ να το κάνω αυτό, αγαπάω πάρα πολύ αυτή τη δουλειά». Το αποδέχτηκε μετά την «κλασική» επταετία. Πάντα μέσα του είναι περήφανος, αλλά κι εγώ έκανα πολύ δουλειά για να το αντιμετωπίσω αυτό. Όταν ήρθε να με δει έκλαιγε. Του είπα μην κλαις γιατί εσύ είσαι η δύναμη μου. Ήμουν τότε με τον Πυροβολάκη και τον Καραδήμο στο Χαμάμ στη Θεσσαλονίκη».

Επίσης παραδέχτηκε: «Κάποια στιγμή έπαθα ένα overdose και κατάλαβα ότι δεν υπήρχε προσωπική ζωή. Τα πάντα ήταν γύρω από τη δουλειά μου. Είπα ότι πρέπει να φτιάξω λίγο το ζωή μου. Πιστεύω ότι λίγο με καπέλωσε η δουλειά όταν ήμουν στο Voice. Δεν υπήρχε χρόνος».

Πηγή: gossip-tv.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap