Βρειτε μας στα Social Media
 

ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Με καρτοκινητό η μοναδική κλήση της δράστιδος

Δημοσιεύτηκε

στις

βιτριόλι
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην τρίτη και πιο ουσιαστική φάση έχει μπει η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό της «μαυροφορεμένης γυναίκας» που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 33χρονη Ιωάννα. Σύμφωνα με την αστυνομική συντάκτρια του Open TV, Μίνα Καραμήτρου, η ανάλυση των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων είναι το πιο ουσιαστικό κομμάτι σε μία έρευνα, όταν έχουν αποτύχει οι υπόλοιπες τεχνικές της έρευνας. Χθες Τρίτη δύο εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έδωσαν στην ΕΛ.ΑΣ τις αναλύσεις τους από την άρση απορρήτου, ενώ το ίδιο έκανε σήμερα Τετάρτη και τρίτη εταιρεία κινητής.

Όπως εξήγησε η Μίνα Καραμήτρου, η δράστις έκανε μόνο ένα τηλεφώνημα. Αυτό ήταν στην περιοχή όπου έγινε η επίθεση. Το κινητό που έγινε η κλήση δεν ήταν δικό της και δεν είχε χρησιμοποιηθεί ποτέ ξανά. Επρόκειτο για καρτοκινητό. Αυτό το στοιχείο δείχνει πόσο καλά ήταν οργανωμένη. Οι αστυνομικοί με την άρση απορρήτου έχουν τη δυνατότητα να ξεδιαλύνουν τα τηλέφωνα που ήταν ενεργοποιημένα τη συγκεκριμένη στιγμή στο σημείο της επίθεσης. Από εκεί και πέρα θα μπορέσουν να δουν ποια ήταν τα τηλέφωνα που τους ενδιαφέρουν περισσότερο. Έτσι θα δουν μήπως μπορέσουν να «κλείσουν» τους κύκλους των υπόπτων καταλήγοντας στο άτομο που τους ενδιαφέρει.

 

Προμηθεύτηκε το βιτριόλι από το διαδίκτυο

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, η «μαυροφορεμένη γυναίκα» που έλουσε με βιτριόλι την άτυχη κοπέλα, είχε προμηθευτεί το φονικό υλικό από το διαδίκτυο. Η γυναίκα που επιτέθηκε στην Ιωάννα γνώριζε καλά πώς να χειριστεί το βιτριόλι για να κάνει τη ζημιά και να μην πάθει η ίδια το παραμικρό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open TV η δράστις είχε τοποθετήσει το καυστικό υγρό σε θερμός και γνώριζε πώς να το εκτοξεύσει κατά της 33χρονης έτσι ώστε να μη διατρέξει η ίδια τον παραμικρό κίνδυνο. Υπάρχει μία πολύ μικρή διαφορά στην ανάλυση του υγρού, που δείχνει ότι το βιτριόλι που υπήρχε στην επίθεση δεν εντοπίζεται στην ελληνική αγορά. Ετσι λοιπόν, αναζητούν τη διαδικτυακή διαδρομή που ακολούθησε το «πακέτο», έτσι ώστε να συμπληρώσουν ένα ακόμη κομμάτι στο παζλ και να φτάσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

βιτριόλι
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap