Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Ομάδα που δε μασάει!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ξεκίνησαν λοιπόν οι Ολυμπιακοί  αγώνες, η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση παγκοσμίως και παρά τις γκρίνιες και τις προβλέψεις ότι θα είναι μια αποτυχία, για τους φίλους του αθλητισμού είναι καθε φορά κάτι ξεχωριστό και μοναδικό

Τι μας άρεσε μέχρι τώρα;
Αυτό που πραγματικά με έχει εντυπωσιάσει και θα το τεκμηριώσω, είναι η εθνική ομάδα πόλο. Αν εξαιρέσεις  τη  κάκιστη εμφάνιση της πρεμιέρας με την αδύναμη Ιαπωνία στα δύο επόμενα παιχνίδια,  η ομάδα έδειξε ότι είναι για μεγάλα πράγματα.
Στο πρώτο ματς η ομάδα δεν ήταν έτοιμη και για να είμαστε ειλικρινείς υποτιμήσαμε τους αντιπάλους μας και λίγο έλειψε να το πληρώσουμε. Βέβαια η ανατροπή στο τέλος ήταν επική και φανέρωσε τη μεγάλη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.
Στα δύο επόμενα η ομάδα μας, απέναντι σε δύο υπερδυνάμεις της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης , έδειξε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Οι παίκτες της Σερβίας και της Ουγγαρίας  έδειχναν σαστισμένοι από την ασφυκτική άμυνα των Ελλήνων και το βράχο Φλέγκα ο οποίος πραγματικά κατέβασε τα ρολά, ενώ στην επίθεση οι Βλαχόπουλος, Γούνας και ο πιτσιρικάς  Γεννηδουνιάς έδειχναν ότι μπορούν να τρυπήσουν οποιαδήποτε άμυνα.
Η άποψη μου είναι ότι το ρόστερ αυτής της εθνικής είναι από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο όλων των εποχών. Φοβερή αυτοπεποίθηση, παίκτες μεγάλης κλάσης  που μάχονται μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και δε τους τρομάζει τίποτα. Αναμένουμε τη συνέχεια με αγωνία και πολλές ελπίδες…
ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΟΥΦΗΣ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ