ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ: Ρωτήσαμε 8 τουρίστες την άποψή τους για την πόλη μας! | ΦΩΤΟ

Πλήθος επισκεπτών, διάφορων εθνικοτήτων στην πόλη του Ρεθύμνου απολαμβάνουν το καλοκαίρι στην Κρήτη.Σκεφτήκαμε, λοιπόν, να πάρουμε τους δρόμους της πόλης και να ρωτήσουμε επισκέπτες από διάφορες χώρες, αν υπάρχει κάποιο μειονέκτημα που εντοπίζουν στο Ρέθυμνο, με μεγάλη μας χαρά ωστόσο δεν λάβαμε κάποια αρνητική απάντηση!

Φωτορεπορτάζ της Ιωάννας Καψάλη για το Daynight.gr

Το Ρέθυμνο μοιάζει με έναν επίγειο παράδεισο στα μάτια όσων το επισκέπτονται συχνά ή και για πρώτη φορά.

Συγκεκριμένα, αυτό που φαίνεται να αγαπούν ιδιαίτερα στην πόλη είναι ο πολιτισμός, η φιλοξενία των ανθρώπων και η κουζίνα.
Μάλιστα, δεν έμεινε ασχολίαστο από την οικογένεια του Γκέρχαρτ από την Γερμανία, ότι τα αγαπημένα τους γεύματα είναι το τζατζίκι και το σουβλάκι.
Από την άλλη, ο Μίκο από την Φιλανδία σχολίασε ότι το μόνο που μπορεί να αναφέρει είναι η επικίνδυνη οδήγηση ορισμένων οδηγών, καθώς έχει μικρά παιδιά και ανησυχεί όταν κυκλοφορεί στους δρόμους.
Ενώ ο Φέργκους που έχει καταγωγή από την Ιρλανδία και ζει στην Αγγλία δεν αντιλαμβάνεται κάποιο κυκλοφοριακό πρόβλημα στο Ρέθυμνο, αφού στον τόπο διαμονής του η κατάσταση είναι χειρότερη, όπως μάς λέει.
Η Ελλάδα έχει αρκετά πλεονεκτήματα που αντιλαμβάνονται εντονότερα κάποιοι επισκέπτες που βρίσκονται σε δυσκολότερες συνθήκες διαβίωσης όπως είναι η Βίρβε από την Φινλανδία, η οποία απολαμβάνει με ασφάλεια τις διακοπές της στο Ρέθυμνο, έπειτα από την τρομοκρατική επίθεση που δέχτηκαν στο Τούρκου.
Οι Γερμανοί επισκέπτες λατρεύουν την πόλη και τείνουν να την επισκέπτονται ξανά και ξανά όπως ο Ράιφ και η Στέφανι που είναι επαναλαμβανόμενοι τουρίστες εδώ και 15 χρόνια.
Η Μαριάννα από την Γερμανία ήρθε για πρώτη φορά στο Ρέθυμνο και δείχνει αρκετά ενθουσιασμένη, αφού η άφιξή της στην πόλη έγινε… ακτοπλοϊκά, αφού ζει σε πλοίο και την ευχαριστεί ιδιαίτερα που η πόλη είναι μικρή και δεν χρειάζεται αμάξι κάποιος, καθώς σχεδόν όλα είναι κοντά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *