Ρέθυμνο: «Ελάτε να διασκεδάσουμε και να χαλαρώσουμε στο θεατρικό εργαστήρι στο Τζεπέτο!»

Το εργαστήρι απευθύνεται σε άτομα όλων των ηλικιών, χωρίς να είναι απαραίτητη προηγούμενη θεατρική εμπειρία.
Σκοπός του εργαστηρίου, ένα δημιουργικό ταξίδι συλλογικής εκτόνωσης μέσα από θεατρικά παιχνίδια, αυτοσχεδιασμούς, σωματικές ασκήσεις, παιχνίδια ρόλων, δραματοποίηση και δημιουργία ιστοριών.
Να έρθουν κοντά άτομα που αναζητούν έναν εναλλακτικό τρόπο επικοινωνίας, μια ευεργετική διέξοδο χαλάρωσης, διασκέδασης, εκτόνωσης και δημιουργικής έκφρασης.
Μέσα από τα θεατροπαιχνίδια, θα δοκιμάσουμε να λειτουργήσουμε συλλογικά, να εμπιστευτούμε, να συνεργαστούμε, να εξασκήσουμε την προσοχή μας, να οξύνουμε την κριτική μας σκέψη, να τσαλακωθούμε, να εξερευνήσουμε το σώμα μας και τα συναισθήματά μας, και πάνω απ’ όλα να πάρουμε πρωτοβουλίες χωρίς περιορισμούς.
Ένα ταξίδι προσωπικό και συνάμα συλλογικό όπου όλα επιτρέπονται, χωρίς να κρίνω τον εαυτό μου άλλα ούτε και τους άλλους.

Ένα ταξίδι όπου η ομάδα καθορίζει την εξέλιξή του…

Βασική προϋπόθεση, όρεξη για διασκέδαση και άνετα ρούχα!

Ηλικίες: 18 και άνω
Κάθε Πέμπτη 21:00 – 23:00
Έναρξη: Πέμπτη 2 Νοεμβρίου
Εμψυχώτρια:
Αποστολάκη Ελεάννα
Συνεταιρισμός Τζεπέτο
Κατεχάκη και Χειμάρρας (πεζόδρομος Φορτέτζα), Ρέθυμνο.
Δηλώσεις συμμετοχής – Πληροφορίες: 6973310991
Η Ελεάννα Αποστολάκη, είναι απόφοιτη της L.I.S.P.A. London International School of Performing Arts (Σωματικό Θέατρο – Σύστημα Lecoq / Λονδίνο 2006) και της Δραματικής Σχολής Ν.Ε.Θ. Γιώργου Αρμένη (2004). Σπούδασε επίσης στο Studio Θέατρο των Αλλαγών (2001) καθώς και στο θεατρικό εργαστήρι του Βασίλη Διαμαντόπουλου (1999).
Είναι ιδρυτικό και ενεργό μέλος της θεατρικής ομάδας Τσόκαρα (www.tsokara.gr). Από το 2006 εργάζεται επαγγελματικά ως ηθοποιός/performer, ενώ παράλληλα διδάσκει θεατρικό παιχνίδι στην Αθήνα (Σχολεία και Δήμους) και στη Κρήτη (Συνεταιρισμό Τζεπέτο).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *